Evenementfotografie

Evenementfotografie en pers

evenementfotografie

Evenementfotografie en persfotografie – Ook in de evenementfotografie en persfotografie is Wendy van Bree een veelgevraagde fotograaf. Zo heeft ze in opdracht van vele bedrijven, de grootste partywebsite van Nederland, partylocaties, DJ’s en organisatoren gewerkt en fotografeert zij veelal in grote clubs door het hele land en op grote festivals en concerten.

Bent u p zoek naar een ervaren fotograaf die factoren als belichting, sfeer en publiek op de gevoelige plaat weet te leggen? Dan bent u bij Wendy van Bree Fotografie aan het juiste adres!

Ik fotografeer diverse uiteenlopende evenementen door het hele land. Hierbij valt te denken aan (officiële) persmomenten, openingen, congressen, concerten, clubfeesten, borrels, bedrijfsfeesten, modeshows, meetings en media- of sportevenementen! Elk event kan professioneel worden vastgelegd, zodat u een mooie fotoreportage heeft voor de archieven of online en offline gebruik.

Ook persfotografie behoort tot de mogelijkheden. Ik kom op locatie om de gebeurtenis of evenement vast te leggen, om vervolgens razendsnel de eerste beelden te bewerken en te kunnen leveren. Deze foto’s kunnen dan direct gebruikt worden voor ieder persbericht, nieuwsbrief of online gebruik.

Werkwijze
Bij het boeken van een evenement- of persreportage hebben we direct contact over het evenement, de locatie en de wensen.  Fotoshoots in het weekend of in de avond-uren zijn uiteraard geen probleem, hier wordt géen extra toeslag voor berekend.

Bij de reportage ben ik ruim van tevoren aanwezig. Ik maak overzichtsfoto’s, sfeerfoto’s, waar mogelijk portretfoto’s en foto’s van belangrijke momenten zoals uitreikingen, speeches of optredens. Ik werk helder, duidelijk en flexibel. Heeft u als opdrachtgever specifieke wensen of ideeën? Ik sta overal voor open en denk graag met u mee.
Na de reportage ontvangen jullie binnen de afgesproken levertijd een door mij geslecteerde en nabewerkte selectie foto´s, afhankelijk van de wensen en het evenement. Persfoto’s verzorgen op de dag zelf voor persberichten is geen probleem.
Foto-afdrukken, fotoalbums of persoonlijke foto-producten zijn uiteraard ook bij te bestellen!

Benieuwd naar de vele bedrijven waar ik evenementen en persfoto’s voor heb mogen maken? U kunt denken aan het Prinses Beatrix Spierfonds of Stichting Het Vergeten Kind, twee voorbeelden van de bedrijven/stichtingen die u al voor zijn gegaan.

Reserveren
Benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u nog vragen? Kijk dan op de contact pagina of stuur een mailtje naar info@bruidsboek.nl

portfolio