Familie fotoshoot

Familie fotoshoot

familie fotoshoot

Als jullie eens spontane en unieke portretfoto’s van het gezin of de familie willen, zijn jullie bij Wendy van Bree Fotografie aan het goede adres! Boek een leuke familie fotoshoot en beleef gelijk een gezellig uitje met z’n allen!

Wanneer je een familie fotoshoot boekt, bedenken we samen in overleg de juiste locatie. Bij mooi weer gaan we naar het park, een gave binnenstad of een mooi gebouw. Het is maar net wat jullie willen! Ik kom naar jullie woonplaats, of we kiezen de fotogenieke binnenstad van Gouda, mijn voortuin! In het portfolio kunnen jullie alvast genoeg ideeën opdoen!

Eenmaal op locatie maken we samen unieke, leuke en vooral gezellige foto’s! Niet het standaard werk, maar nét even wat anders! Plezier hebben staat voorop, want dat ga je terugzien in de foto’s! Ben je bang dat je stijf op een rijtje moet staan, met een pijnlijke glimlach die je minimaal 5 minuten per pose moet  vasthouden? No worries! Dat gaan we niet doen! We hebben een hoop lol zodat jullie bijna vergeten dat jullie op de foto worden gezet! Mijn doel en uitdaging is jullie op de foto te zetten zoals jullie zijn!

Lekker met z’n allen het bos in, of juist in de gezellige straatjes van een binnenstad, alles kan. Zelfs bij jullie thuis is een mogelijkheid!

Als we de perfecte fotolocatie hebben bedacht en het op de afgesproken dag slecht weer blijkt te worden, plannen we gewoon een nieuwe datum! Simple as that!

Werkwijze
Bij het boeken van een familie fotoshoot overleggen we de locatie, jullie wensen en spreken we een datum af. Fotoshoots in het weekend zijn uiteraard geen probleem! Na de familie fotoshoot ontvangen jullie binnen een aantal dagen al een mooie preview met de eerste foto´s. Binnen 3 weken ontvangen jullie een door mij geslecteerde en nabewerkte selectie foto´s, waarbij 20 foto´s in hoge resolutie zijn inbegrepen.
Foto-afdrukken, fotoalbums of persoonlijke foto-producten zijn uiteraard ook bij te bestellen!

Reserveren
Benieuwd naar de mogelijkheden of heb je nog vragen? Kijk dan op de contact pagina of stuur een mailtje naar info@bruidsboek.nl

portfolio