Wendy van Bree Fotografie » Fotograaf Gouda - newbornshoot - bedrijfsreportage - familiereportage - persfotografie en evenementfotografie

Fotograaf Gouda – Over Wendy

Fotograaf Gouda – Over Wendyfotograaf gouda

 

Fotograaf Gouda – Wie is nou eigenlijk het gezicht achter Wendy van Bree Fotografie?

Wendy van Bree: creatief, eigenwijs, sociaal, gevoelig en lekker gek, zo mag ik best omschreven worden. Buiten het feit dat fotograferen mijn grote passie is ben ik ook gék op koffie, rode wijn en goede speciaal biertjes, films kijken en lekker eten en drinken buiten de deur. Ibiza zit in mijn hart en voelt als mijn tweede thuis.
Mijn grote liefde is mijn hond Beer, een héerrlijke Franse Bull(dozer), die het liefste de hele dag knuffelend op de bank ligt.

Als ik niet aan het fotograferen ben, ben ik wel met spullen aan het schuiven in huis. Ik ben namelijk dol op interieurstyling! Laat ik nou ook nog eens Interieurarchitectuur gestudeerd hebben aan de Kunstacademie in Rotterdam, dus 1+1=2!
Ik woon in een ontzettend gave monumentale woning in hartje centrum Gouda, midden op de Markt nog wel! Een prachtige plek om mijn interieur-hobby uit te oefenen en daar vervolgens lekker van te genieten!

Maar, fotograferen is mijn alles. In 2007 ben ik gestart met Wendy van Bree Fotografie en Bruidsboek.nl en ben ik inmiddels vele honderden zo niet duizenden fotoreportages en ook honderden bruiloften verder.
Ik ben gespecialiseerd in het fotograferen van mensen. Echte mensen. Ik begon met Bruidsboek.nl, maar startte al snel het onderdeel Wendy van Bree Fotografie, waarvoor ik vele andere soorten fotoreportages maak. Inmiddels doe ik ontzettend veel zakelijke fotografie voor grote en kleinere bedrijven en stichtingen en veel pers- en evenementfotografie. Ook fotografeer ik in opdracht van reclame-en marketingbureaus! Particuliere fotografie doe ik ook nog regelmatig, denk hierbij aan portretfotografie, newbornshoots, kidsshoots en familieportretten. Maar, altijd op de ‘Lifestyle’ manier. Niet geposeerd, niet gemaakt, wel ongedwongen en alleen ‘échte momenten’.

Wil je alles weten over mijn bruidsfotografie? Kijk dan eens op www.bruidsboek.nl

Mijn bedrijf ligt centraal gevestigd in Gouda, maar ik kom graag door het hele land voor reportages!
Tegenwoordig fotografeer ik ook buiten Nederland. Een aantal keer per jaar zit ik bijvoorbeeld op het meer dan prachtige Ibiza waar ik verschillende foto reportages maak. Op de blog kan je hiervan heel wat voorbeelden vinden!
Snel contact met me opnemen kan op info@wendyvanbree-fotografie.nl.