Fotograaf Gouda – Over Wendy

Fotograaf Gouda – Over Wendyfotograaf gouda

 

Fotograaf Gouda – Wie is nou eigenlijk het gezicht achter Wendy van Bree Fotografie?

Wendy van Bree: creatief, eigenwijs, sociaal, gevoelig en lekker gek, zo mag ik best omschreven worden. Buiten het feit dat fotograferen mijn grote passie is ben ik ook gék op koffie en rode wijn, films kijken en lekker eten en drinken buiten de deur.
Mijn grote liefde is mijn hond Beer, een héerrlijke Franse Bull(dozer), die het liefste de hele dag knuffelend op de bank ligt.

Als ik niet aan het fotograferen ben, ben ik wel met spullen aan het schuiven in huis. Ik ben namelijk dol op interieurstyling! Laat ik nou ook nog eens Interieurarchitectuur gestudeerd hebben aan de Kunstacademie in Rotterdam, dus 1+1=2!
Ik woon in een ontzettend gave monumentale woning in hartje centrum Gouda, midden op de Markt nog wel! Een prachtige plek om mijn interieur-hobby uit te oefenen en daar vervolgens lekker van te genieten!

Maar, fotograferen is mijn alles. In 2007 ben ik gestart met Wendy van Bree Fotografie en Bruidsboek.nl en ben ik inmiddels honderden bruiloften en reportages verder. Inmiddels ben ik gespecialiseerd in bruidsfotografie en Lifestyle fotoshoots.
Hoewel ik gespecialiseerd ben in bruiloften en hier ook het grootste deel van mijn werkweek uit bestaat, fotografeer ik nog meer. Bruidsboek.nl is een onderdeel van Wendy van Bree Fotografie, waarvoor ik vele andere soorten reportages maak (newbornreportages, pers- en evenementfotografie, zakelijke (bedrijfs)reportages, portretfotografie, kidsshoots en familieportretten). Ik fotografeer voor grote bedrijven en stichtingen en ben ook op grote en kleine evenementen inzetbaar.

Wil je alles weten over mijn bruidsfotografie? Kijk dan eens op www.bruidsboek.nl

Mijn bedrijf ligt centraal gevestigd in Gouda, maar ik kom graag door het hele land voor reportages!
Er kan ook gewerkt worden in mijn thuis-daglicht-studio. Hier worden de zogenoemde ‘lifestyle-shoots’ gemaakt. Frisse, lichte en heldere foto’s in een fijne rustige omgeving.

Nieuwsgierig geworden? Kijk dan snel in het portfolio of op de blog!

 

fotografie blog