Kinder fotoshoot

Kinder fotoshoot

kinder fotoshoot

Wendy van Bree heeft door haar werk als schoolfotografe en in de studio ruime ervaring in het fotograferen van kinderen en baby’s en zo is elke kinder fotoshoot een gegarandeerd succes!

Kinderen worden op een ongedwongen manier gefotografeerd. En juist hierdoor ontstaan de echt unieke plaatjes, waarin je je kind terugziet zoals hij of zij is! Voor kids neem ik altijd rustig de tijd. Het kan natuurlijk best een beetje eng zijn, dus wordt er alles aan gedaan om de kleintjes op hun gemak te stellen.

Kids mogen tijdens een reportage lekker spelen, rennen, springen, lachen, mopperen of gewoon lief zijn. Net wat ze willen en precies zoals je ze kent!

Wanneer je een kinder fotoshoot boekt, bedenken we samen de juiste locatie. Kinderreportages kunnen zowel in de lifestyle-thuis-studio gemaakt worden (Gouda), als lekker buiten (bos/park etc.). Een andere mogeljkheid, misschien nog wel de leukste, is bij jullie thuis! Zo krijg je een echte ‘lifestyle’ shoot, zoals de lifestyle newbornshoots. Unieke en vooral persoonlijke foto’s in jullie eigen omgeving en helemaal zoals jullie zijn!
In het portfolio kun je alvast genoeg ideeën opdoen!

Eenmaal op locatie maken we samen unieke, leuke en vooral gezellige foto’s! Niet het standaard werk, maar nét even wat anders! Plezier hebben staat voorop, want dat ga je terugzien in de foto’s!


Werkwijze

Bij het boeken van een kinder fotoshoot overleggen we de locatie, jullie wensen en spreken we een datum af. Fotoshoots in het weekend zijn uiteraard geen probleem! Na de fotoshoot ontvangen jullie binnen een aantal dagen al een mooie preview met de eerste foto´s. Binnen 3 weken ontvangen jullie een door mij geslecteerde en nabewerkte selectie foto´s, waarbij 20 foto´s in hoge resolutie zijn inbegrepen.
Foto-afdrukken, fotoalbums of persoonlijke foto-producten zijn uiteraard ook bij te bestellen!

Reserveren
Benieuwd naar de mogelijkheden of heb je nog vragen? Kijk dan op de contact pagina of stuur een mailtje naar info@bruidsboek.nl

portfolio