Portretfotografie

Portretfotografie

Portretfotografie

Zoek je een professioneel fotograaf voor goede portretfotografie? Dan ben je bij mij aan het juiste adres voor zowel zakelijke portretfoto’s voor bijvoorbeeld CV of LinkedIn, als voor een privé portretreportage.
Als portretfotograaf kom ik op kantoor voor speciale (zakelijke) porfielfoto’s, of verzorg ik een portretfotografie op locatie.

Of het nu gaat om zakelijke portretten van een heel bedrijf, een profielfoto voor op het CV of LinkedIn of een mooie boudoirshoot, alles is bespreekbaar. Samen bespreken we de perfecte locatie. Ik kom aan huis, op kantoor, maar het is ook mogelijk om de portretfoto’s in mijn eigen thuis-daglicht-studio (Gouda) te maken. Hier worden de zogenoemde ‘lifestyle-shoots’ gemaakt. Frisse, lichte en heldere foto’s in een fijne rustige omgeving.

Het is ook mogelijk een visagiste en/of haarstyliste te boeken. Prijzen hiervoor zijn op aanvraag.

Zakelijke profielfoto’s
Het is mogelijk voor het hele bedrijf goede zakelijke portretfoto’s te verzorgen. Voor zo’n portretshoot hoeft het personeel de deur niet eens uit, ik kom langs op kantoor wat uiteraard geld en tijd bespaart. Ik kies een geschikte plek uit,  licht deze indien nodig, goed uit en fotografeer ieder personeelslid. Deze foto’s zijn perfect te gebruiken voor de bedrijfs-website, internet, social media als Facebook en LinkedIn en CV’s. Vele bedrijven hebben inmiddels al portretfoto’s door mij laten maken!

Werkwijze
Bij het boeken van een portretreportage hebben we rechtstreeks contact over het soort portretten, de locatie en de wensen. Wanneer de reportage op locatie is, bepaal ik ter plekke de beste plek v.w.b. het licht en de achtergrond. Dit kan een mooie muur of trap zijn, maar ook een open ruimte. In het portfolio zijn veel voorbeelden te vinden.  Ik werk helder, duidelijk en flexibel. Specifieke wensen of ideeën? Ik sta overal voor open en denk graag mee!
Na de reportage ontvangen jullie binnen de afgesproken levertijd een door mij geslecteerde en nabewerkte selectie foto´s.
Foto-afdrukken, fotoalbums of persoonlijke foto-producten zijn uiteraard ook bij te bestellen!

Reserveren
Benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u nog vragen? Kijk dan op de contact pagina of stuur een mailtje naar info@bruidsboek.nl

portfolio