Menu

Bedrijfsfotograaf Utrecht

Bedrijfsfotograaf Utrecht

Of je nu op zoek bent naar goede frisse profielfoto’s of zakelijke portretten, werken-bij foto’s, foto’s van zakelijke events of campagnes, bij Wendy van Bree Fotografie zijn die mogelijkheden enorm.

Als gespecialiseerd zakelijk fotograaf heb ik jarenlange ervaring bij diverse kleine en grote bedrijven. Van Philips tot PostNL, van Lely tot de PostcodeLoterij en de Vriendenloterij. Wekelijks maak ik portretfoto’s van directie en medewerkers, fotografeer ik campagnes, werk-processen op de werkvloer, fotografeer ik persmomenten, events of bedrijfsfeesten.

Ik word veel gevraagd door HR-afdelingen, om in beeld te brengen wat het bedrijf doet, waar het voor staat en waarom het zo leuk zijn om voor dat betreffende bedrijf te werken. Ik fotografeer werk-settings, of dit nu in officiële kantoor-setting is of informeler.

In het portfolio bedrijfsfotografie zijn vele voorbeelden te vinden, als mede de bedrijven waar ik voor heb mogen fotograferen. Zo staan diverse websites van mooie bedrijven vol met foto’s van mijn hand, bijvoorbeeld de website van Lely. Of bij het Bijzonder Momenten Fonds van PostNL.
Op de pagina van de bedrijfsportretten vind je frisse, échte foto’s van échte mensen.

Bedrijfsfotograaf Utrecht – landelijk inzetbaar
Geen groot fotobureau, maar persoonlijk contact en een persoonlijke benadering. Dit is waar mijn bedrijf voor staat. Snelle lijnen in het contact, heldere afspraken en een flexibele agenda. Snelle oplevering van de beelden, ook persfotografie waarbij de foto’s direct opgeleverd moeten worden is geen probleem.
Ruime ervaring, expertise en professionaliteit in zakelijke fotografie en veel mooie tevreden opdrachtgevers.
De fotoreportages zijn altijd op maat, ik werk flexibel en helemaal naar jullie wens.

Mijn bedrijf ligt zeer centraal geleden in regio Utrecht (Woerden), maar ik ben in heel Nederland inzetbaar.

Foto’s spreken hierbij voor zich, veel beter dan woorden.

Benieuwd naar alle mogelijkheden of een offerte opvragen? Stuur me een mailtje op info@wendyvanbree-fotografie.nl, ik denk graag met je mee.

 

Bedrijfsfotograaf UtrechtBedrijfsfotograaf UtrechtBedrijfsfotograaf UtrechtBedrijfsfotograaf UtrechtBedrijfsfotograaf Utrecht

Comments

comments

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

CONTACT

Benieuwd naar meer mogelijkheden of een fotoreportage boeken? Leuk!
Stuur een mailtje of bel!

- © Er berust copyright op alle foto’s en tekst van deze website. Don’t copy! -
De Privacy Verklaring vind je hier: