Menu

Boekpresentatie Francesca Kookt

Boekpresentatie Francesca Kookt

Boekpresentatie Francesca Kookt Mag ik nog een hapje? –  woensdag 20 april was het dan zover, de boekpresentatie van het eerste boek Mag ik nog een hapje? van Francesca Kookt! Zoals jullie inmiddels wel weten, heb ik foto’s gemaakt voor dit fantastische boek. De dag voordat het boek in de winkels kwam (en online op Bol.com) , was er de perslancering bij Mama Kelly in Den Haag. Ik was erbij, om mee te genieten van de lancering van ‘ons’ boek, maar natuurlijk ook om dit feest vast te leggen. Kijken jullie met me mee?

Fotoreportage
Wat hadden we geluk met het weer zeg! Een stralende (en hete) lentedag, een geweldige locatie en (veel) lekker eten! Lachende gezichten, de boeken op tafel, ik werd er blij van. Vóor de perslancering had ik in het Vredespaleis een fotoreportage voor het International Court of Justice – met o.a. Ban Ki-moon en de koning – en ik kwam dus in mijn nette pak Mama Kelly binnen gestapt. De voorbereidingen en het versieren waren al in volle gang en Mama Kelly werd nóg mooier gemaakt. Ik verruilde mijn nette pak even voor iets comfortabelers en ik was helemaal ready om dit evenement weer op mijn wijze vast te leggen!

Perslancering
Vanaf 15.00 druppelen de gasten binnen. Francesca had o.a. journalisten, foodbloggers en mensen van de uitgeverij uitgenodigd, maar ook familie, vrienden, fans die een uitnodiging hadden gewonnen en mensen die hebben meegewerkt aan het boek. En kids. Veel kids. Voor hen had Francesca allerlei leuke ‘doe-dingen’ georganiseerd (bijvoorbeeld een echte kruiden-quiz) én een grote tafel vol met lekkers kon niet ontbreken natuurlijk. Ik heb al veel recepten uit het boek mogen proeven (jum) en ook nu stonden er weer heerlijke dingen op tafel die ook in het boek te vinden zijn. O my.. die dadelsnoepballetjes…. god-de-lijk!

Boek
Een perslancering is natuurlijk geen perslancering zonder hét boek! Francesca ging rond met Mag ik nog een hapje? en iedereen kon de boeken bekijken. Ook signeerde ze exemplaren zodat je een heel persoonlijk boek mee naar huis kon nemen. Natuurlijk heeft ze ook in die van mij iets liefs geschreven en deze staat hier thuis op een heel mooi plekje in de woonkamer te ‘shinen’!

Francesca lanceerde haar boek ‘officieel’ met een filmpje en een heuse speech. Hierna gaf ze het allereerste exemplaar aan haar moeder. Want zoals ze zelf zegt: “als zij me vroeger niet standaard op het aanrecht had gezet tijdens het koken was dit boek er nooit gekomen. Dank je wel, lieve mama”.

Kids
Omdat Mag ik nog een hapje? natuurlijk een boek voor de culinaire opvoeding van kinderen is, had Francesca een aantal speciale dingen voor de kids die aanwezig waren geregeld. Zo waren er maar liefst drie verschillende (en gave) kookworkshops. Zo mochten de kids zelfs echte ‘flammkuchen’ maken in de open keuken van Mama Kelly. En dat vonden ze léuk (en lekker!)

De fotografie
Ik heb al eerder een blogpost geschreven over de fotografie die ik voor het boek heb mogen verzorgen. Daar staan leuke behind-the-scenes beelden bij van de fotografie-dagen en héél veel foto’s. Er staan zelfs een paar foto’s bij die het boek net niet hebben gehaald, maar die te leuk zijn om niet te delen met jullie! Hebben jullie deze blog al gezien?

Foodiebag
Na afloop van de perslancering ging iedereen naar huis met een goedgevulde goodiebag. En omdat het om een kookboek gaat, was dat in dit geval een ‘foodiebag’! Francesca had een recept uit het boek geselecteerd (héérlijke kerrie-calzones met broccoli en kalkoen) en hiervan alle benodigdheden in een leuk kistje gedaan. Zo kon iedereen die aanwezig was dit heerlijke recept zelf maken! Zelfs de verse producten zaten erin, dus je kon gelijk aan de slag! Wat zal iedereen lekker gegeten hebben die avond! En de snacks van Ella’s Kitchen die er ook in zaten, gingen hier thuis – heel – erg – hard!

For now, enough with the talking, kijk lekker mee naar de foto’s van deze gezellige perslancering!

Francesca, bedankt dat ik weer de beelden mocht verzorgen én bedankt voor je lieve, lovende woorden die je in mijn boek heb geschreven! Heel trots om ‘part of the team’ te zijn!

 

Boekpresentatie Francesca KooktBoekpresentatie Francesca KooktBoekpresentatie Francesca KooktBoekpresentatie Francesca KooktBoekpresentatie Francesca KooktBoekpresentatie Francesca KooktBoekpresentatie Francesca KooktBoekpresentatie Francesca KooktBoekpresentatie Francesca KooktBoekpresentatie Francesca KooktBoekpresentatie Francesca KooktBoekpresentatie Francesca KooktBoekpresentatie Francesca KooktBoekpresentatie Francesca KooktBoekpresentatie Francesca KooktBoekpresentatie Francesca KooktBoekpresentatie Francesca KooktBoekpresentatie Francesca KooktBoekpresentatie Francesca KooktBoekpresentatie Francesca KooktBoekpresentatie Francesca KooktBoekpresentatie Francesca KooktBoekpresentatie Francesca KooktBoekpresentatie Francesca KooktBoekpresentatie Francesca KooktBoekpresentatie Francesca KooktBoekpresentatie Francesca KooktBoekpresentatie Francesca KooktBoekpresentatie Francesca KooktBoekpresentatie Francesca KooktBoekpresentatie Francesca KooktBoekpresentatie Francesca KooktBoekpresentatie Francesca KooktBoekpresentatie Francesca KooktBoekpresentatie Francesca KooktBoekpresentatie Francesca KooktBoekpresentatie Francesca Kookt
Boekpresentatie Francesca Kookt

 

Comments

comments

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

CONTACT

Benieuwd naar meer mogelijkheden of een fotoreportage boeken? Leuk!
Stuur een mailtje of bel!

- © Er berust copyright op alle foto’s en tekst van deze website. Don’t copy! -
De Privacy Verklaring vind je hier:

BACK TO TOP