Wendy van Bree Fotografie » Fotograaf Gouda - newbornshoot - bedrijfsreportage - familiereportage - persfotografie en evenementfotografie

Evenementfotografie

Evenementfotografie

Evenementfotografie

Evenementfotografie – Ook in de evenementfotografie is Wendy van Bree een veelgevraagd fotograaf. Zo heeft ze in opdracht van vele bedrijven, partylocaties, DJ’s en organisatoren gewerkt.

Bent u op zoek naar een ervaren fotograaf die factoren als sfeer, belichting en publiek op de gevoelige plaat weet te leggen? Dan bent u bij Wendy van Bree Fotografie aan het juiste adres!

Ik fotografeer diverse uiteenlopende evenementen door het hele land. Hierbij valt te denken aan concerten, congressen, bedrijfsfeesten of clubfeesten, borrels, modeshows, meetings en media- of sportevenementen.

Ook persfotografie bij (officiële) persmomenten behoort tot de mogelijkheden. Ik kom op locatie om de gebeurtenis of evenement vast te leggen, om vervolgens razendsnel de eerste beelden te bewerken en te kunnen leveren. Deze foto’s kunnen dan direct gebruikt worden voor ieder persbericht, nieuwsbrief of online gebruik.

Werkwijze
Bij het boeken van een evenement-reportage hebben we direct contact over het evenement, de locatie en de wensen. Fotoreportages in het weekend of in de avond-uren zijn uiteraard geen probleem, hier wordt géen extra toeslag voor berekend.
Ik maak overzichtsfoto’s, sfeerfoto’s, waar nodig portretfoto’s en foto’s van belangrijke momenten zoals uitreikingen, speeches of optredens. Ik werk helder, duidelijk en flexibel. Heeft u als opdrachtgever specifieke wensen of ideeën? Ik sta overal voor open en denk graag met u mee.

Na de reportage ontvangen jullie binnen de afgesproken levertijd een door mij geslecteerde en nabewerkte selectie foto’s, afhankelijk van de wensen en het evenement. Persfoto’s verzorgen op de dag zelf voor persberichten is geen probleem.

Reserveren
Benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u nog vragen? Kijk dan op de contact pagina of stuur een mailtje naar info@wendyvanbree-fotografie.nl

P O R T F O L I O