Menu

Fotograaf Maarn – Over Wendy

Fotograaf Maarn – Over Wendyfotograaf gouda

 

Fotograaf Maarn – Wie is nou eigenlijk het gezicht achter Wendy van Bree Fotografie?

Wendy van Bree: creatief, eigenwijs, gepassioneerd en gevoelig, zo mag ik best omschreven worden. Buiten het feit dat fotograferen mijn grote passie is ben ik ook gék op koffie, rode wijn en goede speciaal biertjes, films kijken en lekker eten en drinken buiten de deur.
Ik woon samen met mijn twee grote liefdes; mijn Lief Arjan en mijn tweede grote liefde hond Beer, een héerrlijke Franse Bull(dozer), die het liefste de hele dag knuffelend op de bank ligt te snurken. 

Als ik niet aan het fotograferen ben, ben ik wel met spullen aan het schuiven in huis. Ik ben namelijk dol op interieurstyling! Laat ik nou ook nog eens Interieurarchitectuur gestudeerd hebben aan de Kunstacademie in Rotterdam, dus 1+1=2!
We wonen in een fantastisch huis, mídden in het bos in Maarn, waar we veel wandelen en genieten van de prachtige bossen. 

Maar, fotograferen is mijn alles. In 2007 ben ik gestart met Wendy van Bree Fotografie en Bruidsboek.nl en ben ik inmiddels vele honderden zo niet duizenden fotoreportages en ook honderden bruiloften verder.
Ik ben gespecialiseerd in het fotograferen van mensen. Echte mensen. Ik begon met Bruidsboek.nl, maar startte al snel het onderdeel Wendy van Bree Fotografie, waarvoor ik vele andere soorten fotoreportages maak. Inmiddels doe ik ontzettend veel zakelijke fotografie voor grote en kleinere bedrijven en stichtingen en veel pers- en evenementfotografie. Ook fotografeer ik in opdracht van reclame-en marketingbureaus! Particuliere fotografie doe ik ook nog regelmatig, denk hierbij aan portretfotografie, newbornshoots, kidsshoots en familieportretten. Maar, altijd op de ‘Lifestyle’ manier. Niet geposeerd, niet gemaakt, wel ongedwongen en alleen ‘échte momenten’.

Wil je alles weten over mijn bruidsfotografie? Kijk dan eens op www.bruidsboek.nl

Mijn bedrijf ligt centraal gevestigd in Maarn, maar ik kom graag door het hele land voor reportages! 

Snel contact met me opnemen kan op info@wendyvanbree-fotografie.nl.

 

 

 

CONTACT

Benieuwd naar meer mogelijkheden of een fotoreportage boeken? Leuk!
Stuur een mailtje of bel!

- © Er berust copyright op alle foto’s en tekst van deze website. Don’t copy! -
De Privacy Verklaring vind je hier:

BACK TO TOP