Menu

Lifestyle newbornshoot

Lifestyle newbornshoot
Lifestyle newbornshoot – Yes, ik mocht weer! Het is druk, superdruk!! En met alleen maar leuke dingen! Wat bof ik! Na de laatste tijd veel zakelijke fotoreportages gedaan te hebben mocht ik weer eens op pad om bij dit super lieve stel een Lifestyle newbornshoot te verzorgen. Kijken jullie mee?

Bruiloft
Het is alweer ruim 1,5 jaar geleden dat ik de bruiloft van Casper en Mariska mocht fotograferen. En wat was dat een mooie dag! Leuke mensen, lekker weer, prachtige locaties, met recht een feestje. Ik schreef daar ook een blogpost over op mijn ‘bruids-website’ Bruidsboek.nl (bekijk ‘m hier, ik kan je zeggen dat het stiekem wel 1 van mijn favoriete blogs is!)
Inmiddels zijn Casper en Mariska kort geleden trotse ouders geworden van Yesse, een wólk van een baby! En joepie, ze vroegen mij weer langs te komen voor de foto’s!

Ik bezocht de kersverse paps en mams bij hen thuis in Nieuwerkerk aan den IJssel en fotografeerde alle ‘normale’ dingetjes! Heel ongedwongen en natuurlijk! Casper en Mariska wonen nog niet zo heel erg lang in dit prachtige huis, dus was het ook gelijk een heel leuke mogelijkheid hun nieuwe paleisje eens goed op de foto te krijgen. En ik denk dat dat heel erg goed gelukt is!

Lifestyle
Een lifestyle newbornshoot is een niet-geposeerde fotoshoot, wat betekent dat ik foto’s maak van dingen zoals ze gaan, in de eigen omgeving. Geen ongemakkelijk lijkende, geposeerde foto’s met mutsjes en pakjes en in een onpersoonlijke fotostudio, maar lekker bij jullie thuis. Op de bank, op bed in de slaapkamer of in het babykamertje.  We fotograferen de ‘normale’ bezigheden die de kraamtijd zo typeren. Zo kun je later écht terugzien hoe het was en hopelijk weer helemaal dat speciale gevoel terugkrijgen. En omdat ik newbornshoots altijd op de Lifesytyle wijze fotografeer, hoeven de kleintjes ook niet perse diep te slapen. Maar deze kleine spruit vond slapen wel een heel erg goed idee! :))

Okay, ik kan er wel over blijven schrijven, maar zal ik jullie gewoon laten mee genieten van de foto’s? Deze zeggen genoeg denk ik!

Laten jullie me weten wat jullie ervan vinden, dat zou ik ontzettend leuk vinden! Dit kan bijvoorbeeld op mijn Facebook-page, maar ook hier onder de foto’s op deze pagina!

Wil je een plekje voor een Lifestyle newbornshoot reserveren op basis van jullie uitgerekende datum? Dan kan je een mailtje sturen naar info@wendyvanbree-fotografie.nl
We reserveren dan alvast een plekje in de agenda en maken een definitieve afspraak zodra jullie kleintje geboren is!

Lifestyle newbornshootLifestyle newbornshootLifestyle newbornshootLifestyle newbornshootLifestyle newbornshootLifestyle newbornshootLifestyle newbornshootLifestyle newbornshoot

Lifestyle newbornshootLifestyle newbornshootLifestyle newbornshootLifestyle newbornshootLifestyle newbornshootLifestyle newbornshootLifestyle newbornshootLifestyle newbornshootLifestyle newbornshootLifestyle newbornshootLifestyle newbornshootLifestyle newbornshootLifestyle newbornshootLifestyle newbornshootLifestyle newbornshoot

Comments

comments

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

CONTACT

Benieuwd naar meer mogelijkheden of een fotoreportage boeken? Leuk!
Stuur een mailtje of bel!

- © Er berust copyright op alle foto’s en tekst van deze website. Don’t copy! -
De Privacy Verklaring vind je hier: