Menu

Newbornshoot

Newbornshoot

Newbornshoot
Newbornshoot – De eerste tijd na een bevalling vliegt voorbij en voor je het weet is je pasgeboren kindje zijn of haar echte ‘baby-tijd’ alweer voorbij. Dit cliché is helemaal waar! Een newbornshoot is daarom een prachtige herinnering aan de eerste dagen na de geboorte, een moment om nooit meer te vergeten!

Ik ben gespecialiseerd in Lifestyle newbornshoots. Een lifestyle newbornshoot is een niet-geposeerde fotoshoot, wat betekent dat ik foto’s maak van dingen zoals ze gaan, in jullie eigen omgeving. Geen ongemakkelijk lijkende, geposeerde foto’s in een onpersoonlijke fotostudio, maar lekker bij jullie thuis. Op de bank, op bed in de slaapkamer of in het babykamertje.
Dit zorgt ervoor dat zowel jullie als jullie kindje ontspannen zijn en we alles bij de hand hebben. En, het allerbelangrijkste, de foto’s zijn zo vele malen persoonlijker! Jullie eigen huis, jullie eigen spullen en jullie eigen bezigheden. Precies zoals jullie zijn!
Mochten jullie al kids hebben, worden deze natuurlijk ook op de foto gezet! Wat is er leuker dan met het hele gezin op het bed te mogen stoeien en kroelen bijvoorbeeld! Persoonlijk en ongedwongen!

Ik maak dus foto’s van de normale dagelijkse bezigheden samen met jullie kleintje. Voeden, knuffelen, badderen of slapend in het wiegje, maar ook alle details zoals kaartjes en babyspulletjes. Zo krijgen jullie uiteindelijk een mooie foto reeks van portetfoto´s, momentopnames en details.
Er zullen ook wat familiefoto’s en portretfoto’s van de kleine gemaakt worden, maar ook deze maak ik op dezelfde manier. Ongedwongen en niet te gemaakt.

Ik fotografeer graag met bestaand daglicht, dit is het fijnste voor jullie kleintje en geeft frisse heldere en pure foto’s. Er is meer dan voldoende tijd om tussendoor jullie kindje te voeden, verschonen en heerlijk te knuffelen.


Werkwijze
Een lifestyle newbornshoot duurt gemiddeld zo´n 1 a 1,5 uur. Het boeken van een newbornshoot kun je het beste zo vroeg mogelijk doen, op basis van de uitgerekende datum. We plannen dan nog geen datum voor de shoot, maar ik houd voldoende plek in de agenda rond deze datum. Wanneer je bevallen bent kun je zo snel mogelijk contact met me opnemen en plannen we een uiteindelijke datum. Fotoshoots in het weekend zijn uiteraard geen probleem!

Na de newbornshoot ontvangen jullie een grote selectie van de gemaakte foto’s. Uit deze selectie mogen jullie zelf de favoriete foto’s kiezen welke jullie willen ontvangen. 10 foto´s in hoge resolutie zijn inbegrepen in de prijs van de reportage, meerdere foto’s zijn natuurlijk altijd mogelijk!

Reserveren
Benieuwd naar de mogelijkheden of heb je nog vragen? Kijk dan op de contact pagina of stuur een mailtje naar info@wendyvanbree-fotografie.nl

P  O  R  T  F  O  L  I  O
[under construction]

newbornshoot

 

 

CONTACT

Benieuwd naar meer mogelijkheden of een fotoreportage boeken? Leuk!
Stuur een mailtje of bel!

- © Er berust copyright op alle foto’s en tekst van deze website. Don’t copy! -
De Privacy Verklaring vind je hier: