Menu

Portfolio bedrijfsfotografie

Bedrijfsfotografie
Goede beelden voor op de website? Een nieuwe bedrijfsbrochure? Ik kom op locatie om jullie bedrijf zó op de foto te zetten als gewenst! Ik maak sfeerfoto’s, details en moment-opnames. Een bedrijfsreportage leent zich voor vrijwel elk doel. Als bedrijf wil je je op een onderscheidende wijze presenteren en (potentiële) klanten of opdrachtgevers laten zien wat het bedrijf uniek maakt. Wat doet het bedrijf? Hoe ziet dit eruit? Hoe voelt dit aan? Ik leg dit vast en geef jouw bedrijf een gezicht. Want een foto zegt immers meer dan 1000 woorden!
Bij zakelijke fotografie kun je denken aan foto’s voor websites en drukwerk, fotoreportages van evenementen zoals congressen of beurzen, reportages van het bedrijf, zakelijke profielfoto’s, productfoto’s en interieur- en architectuur-foto’s. Je krijgt beelden die de sfeer van het bedrijf uitstralen en waarmee je je herkenbaar maakt naar je klanten toe.

Bedrijfsborrel? Opening van uw nieuwe kantoor? Conferentie of congres? Geen probleem! Kijk hiervoor eens op de pagina evenementfotografie. Ook persfotografie en zakelijke (profiel) portretten behoren tot de mogelijkheden!

De grote voordelen van het laten verzorgen van uw bedrijfsfotografie opdrachten door Wendy van Bree Fotografie zijn:

– Rechtstreeks contact, geen groot onbereikbaar bedrijf, maar persoonlijke service en contact
– Heldere afspraken en snelle levering
– Fotoreportages op maat, ik werk flexibel en naar jullie wens. Specifieke wensen? We bespreken ze en ik denk graag mee!
– Ruime ervaring, expertise en professionaliteit in zakelijke fotografie en veel mooie tevreden opdrachtgevers
– Door heel Nederland inzetbaar, niet regio-gebonden

Opdrachtgevers waar Wendy van Bree Fotografie in opdracht voor heeft gefotografeerd zijn o.a.:

CONTACT

Benieuwd naar meer mogelijkheden of een fotoreportage boeken? Leuk!
Stuur een mailtje of bel!

- © Er berust copyright op alle foto’s en tekst van deze website. Don’t copy! -
De Privacy Verklaring vind je hier:

BACK TO TOP