Menu

Portfolio familiereportages

Familiereportage
Als jullie eens spontane en unieke portretfoto’s van het gezin of de familie willen, zijn jullie bij Wendy van Bree Fotografie aan het goede adres! Boek een leuke familie fotoshoot en krijg een herinnering voor altijd!

Familie fotoshoots fotografeer ik niet op een ‘standaard’ wijze. Ik maak ‘A day in the Life reportages’. Pure lifestyle reportages met échte foto’s van échte momenten.  ‘Gewone’ momenten als samen knutselen, muziek maken (of jullie dat nou wel of niet kunnen :)), stoeien, TV kijken, vuur stoken, samen koken, eten of lekker even wat drinken. Mijn taak is om momenten te vangen. Blikken onderling, vreugde, gekkigheid en juist ook het alledaagse.

Geen ongemakkelijk lijkende, geposeerde foto’s dus, maar herinneringen! Precies van wat er bij jullie thuis gebeurt!
En ieder huis is geschikt voor een Lifestyle fotoshoot! Jullie hoeven geen VT-wonen huis te hebben welke zo een woonmagazine in kan! Spulletjes is juist wat jullie woning zo eigen maakt. Het gaat ten slotte om de échte foto’s!

Uiteraard is een familie fotoshoot op locatie ook een mogelijkheid. Wanneer je een familie fotoshoot op locatie boekt, bedenken we samen in overleg de juiste locatie. Bij mooi weer gaan we naar het park, een gave binnenstad of een mooi gebouw. Het is maar net wat jullie willen! Ik kom naar jullie woonplaats, we kiezen een leuke binnenstad (bijvoorbeeld het historische centrum van mijn oude woonplaats Gouda, super fotogeniek!), of we gaan de prachtige bossen in! In het portfolio onderaan deze pagina kunnen jullie alvast genoeg ideeën opdoen.

Eenmaal op locatie maken we samen unieke, leuke en vooral gezellige foto’s! Ook weer niet het standaard werk, maar nét even wat anders! Plezier hebben staat voorop, want dat ga je terugzien in de foto’s! Ben je bang dat je stijf op een rijtje moet staan, met een pijnlijke glimlach die je minimaal 5 minuten per pose moet vasthouden? Geen zorgen! Dat gaan we niet doen! We hebben een hoop lol zodat jullie bijna vergeten dat jullie op de foto worden gezet. Mijn doel en uitdaging is jullie op de foto te zetten zoals jullie zijn!

Werkwijze
Bij het boeken van een familie fotoshoot overleggen we of jullie een Lifestyle fotoshoot willen laten maken of een familie fotoshoot op locatie. We bespreken jullie wensen en spreken een datum af. Fotoshoots in het weekend zijn vaak ook geen probleem. Na de familie fotoshoot ontvangen jullie een grote selectie van de gemaakte foto’s. Uit deze selectie mogen jullie zelf de favoriete foto’s kiezen welke jullie bewerkt willen ontvangen.
10 foto´s in hoge resolutie zijn inbegrepen in de prijs van de reportage, meerdere foto’s zijn natuurlijk altijd mogelijk.

 

CONTACT

Benieuwd naar meer mogelijkheden of een fotoreportage boeken? Leuk!
Stuur een mailtje of bel!

- © Er berust copyright op alle foto’s en tekst van deze website. Don’t copy! -
De Privacy Verklaring vind je hier: