Menu

Portfolio Kinder fotoshoot

Kinder fotoshoot
Door mijn werk als schoolfotografe en in de fotostudio heb ik ruime ervaring in het fotograferen van kinderen en baby’s en zo is elke kinder fotoshoot een gegarandeerd succes!

Kinderen worden op een ongedwongen manier gefotografeerd. En juist hierdoor ontstaan de echt unieke plaatjes, waarin je je kind terugziet zoals hij of zij is! Voor kids neem ik altijd rustig de tijd. Het kan natuurlijk best een beetje eng zijn, dus wordt er alles aan gedaan om de kleintjes op hun gemak te stellen.

Kids mogen tijdens een reportage lekker spelen, rennen, springen, lachen, mopperen of gewoon lief zijn. Net wat ze willen en precies zoals je ze kent!

Net als bij een familie fotoshoot fotografeer ik een kinder fotoshoot altijd op een ‘Lifestylemanier’. Pure fotoreportages met échte foto’s van échte momenten. Geen geposeerde studiofoto’s, maar ongedwongen en spontaan! Spelend, rennend, stoeiend, precies zoals jullie kids zijn! Plezier hebben staat voorop, want dat ga je terugzien in de foto’s!

Wanneer je een kinder fotoshoot boekt, bedenken we samen de juiste locatie. Kinderreportages kunnen lekker buiten gemaakt worden, bijvoorbeeld in de prachtige bossen. Een andere mogeljkheid en dat is misschien nog wel de leukste, is bij jullie thuis! Zo krijg je een echte ‘Lifestyle’ shoot, zoals de lifestyle newbornshoots. Unieke en vooral persoonlijke foto’s in jullie eigen omgeving en helemaal zoals jullie zijn!
In het portfolio onderaan deze pagina kun je alvast genoeg ideeën opdoen!

Werkwijze
Bij het boeken van een kinder fotoshoot overleggen we de locatie, jullie wensen en spreken we een datum af. Fotoshoots in het weekend zijn vaak geen probleem. Na de kinder fotoshoot ontvangen jullie een grote selectie van de gemaakte foto’s. Uit deze selectie mogen jullie zelf de favoriete foto’s kiezen welke jullie bewerkt willen ontvangen. 10 foto´s in hoge resolutie zijn inbegrepen in de prijs van de reportage, meerdere foto’s zijn natuurlijk altijd mogelijk!

 

CONTACT

Benieuwd naar meer mogelijkheden of een fotoreportage boeken? Leuk!
Stuur een mailtje of bel!

- © Er berust copyright op alle foto’s en tekst van deze website. Don’t copy! -
De Privacy Verklaring vind je hier: