Menu

Portretfotografie

Portretfotografie

Portretfotografie

Portretfotografie – Zoek je een professioneel fotograaf voor goede portretfotografie? Dan ben je bij Wendy van Bree Fotografie aan het juiste adres voor zowel zakelijke portretfoto’s voor bijvoorbeeld CV of LinkedIn, als voor een privé portretreportage.
Als professioneel portretfotograaf kom ik op kantoor voor zakelijke profielfoto’s, of verzorg ik een portretreportage op locatie.

Of het nu gaat om zakelijke portretten van een heel bedrijf, een profielfotoreportage voor op het CV of LinkedIn, of een persoonlijke portret reportage voor eigen gebruik, alles is bespreekbaar. Samen bespreken we de perfecte locatie. Ik kom aan huis of op kantoor, maar het is ook mogelijk om de portretfoto’s buiten of op een andere locatie te maken. Verder is het ook mogelijk een visagiste en/of haarstyliste te boeken. Prijzen hiervoor zijn op aanvraag.

Zakelijke profielfoto’s
Het is mogelijk voor het hele bedrijf goede zakelijke portretfoto’s te verzorgen. Voor zo’n portretshoot hoeft het personeel de deur niet eens uit, ik kom langs op kantoor wat uiteraard geld en tijd bespaart. Ik kies een geschikte plek uit, licht deze indien nodig goed uit en fotografeer ieder personeelslid apart. Deze foto’s zijn perfect te gebruiken voor de bedrijfs-website, internet, social media als Facebook en LinkedIn en CV’s. Vele bedrijven hebben inmiddels al portretfoto’s door mij laten maken!

Werkwijze
Bij het boeken van een portretreportage hebben we rechtstreeks contact over het soort portretten, de locatie en de wensen. Wanneer de reportage op locatie is, bepaal ik ter plekke de beste plek v.w.b. het licht en de achtergrond. Dit kan een mooie gang of trap zijn, maar ook een open ruimte. In het portfolio onderaan deze pagina zijn veel voorbeelden te vinden.  Ik werk helder, duidelijk en flexibel. Specifieke wensen of ideeën? Ik sta overal voor open en denk graag mee!

Na de reportage ontvangen jullie binnen de afgesproken levertijd een door mij geslecteerde en nabewerkte selectie foto´s.

Reserveren
Benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u nog vragen? Kijk dan op de contact pagina of stuur een mailtje naar info@wendyvanbree-fotografie.nl

P  O  R  T  F  O  L  I  O
[under construction]

zakelijk portret

 

 

 

 

CONTACT

Benieuwd naar meer mogelijkheden of een fotoreportage boeken? Leuk!
Stuur een mailtje of bel!

- © Er berust copyright op alle foto’s en tekst van deze website. Don’t copy! -
De Privacy Verklaring vind je hier:

BACK TO TOP