Menu

Zakelijk fotograaf Woerden

Zakelijk fotograaf Woerden

Of je nu op zoek bent naar een fotograaf voor nieuwe zakelijke profielfoto’s van jullie werknemers, of naar een fotograaf voor jullie bedrijfsevenement, bij Wendy van Bree Fotografie uit Woerden zijn die mogelijkheden er allemaal.

Als gespecialiseerd zakelijk fotograaf heb ik inmiddels jarenlange ervaring bij grote en kleine bedrijven. Ik ben vaste fotograaf bij PostNL, de Nationale Postcode Loterij en de Vriendenloterij, ALDI, ik fotografeerde voor Heineken, Nike, Dura Vermeer en LELY, maar ook kleine bedrijven, stichtingen of startups mocht ik helpen met goede zakelijke foto’s.

Dagelijks maak ik portretfoto’s van directie en medewerkers, fotografeer ik campagnes, werk-processen op de werkvloer, fotografeer ik persmomenten, events of bedrijfsfeesten.

In het portfolio bedrijfsfotografie zijn vele voorbeelden te vinden, als mede de bedrijven waar ik voor heb mogen fotograferen. Zo staan diverse websites van mooie bedrijven vol met foto’s van mijn hand, bijvoorbeeld de website van Lely. Of bij het Bijzonder Momenten Fonds van PostNL.
Op de pagina van de bedrijfsportretten vind je de frisse zakelijke portretfoto’s waarin ik inmiddels gespecialiseerd ben.

Zakelijk fotograaf Woerden – landelijk inzetbaar
Geen groot fotobureau, maar persoonlijk contact en een persoonlijke benadering. Dit is waar mijn bedrijf voor staat. Snelle lijnen in het contact, heldere afspraken en een heel flexibele agenda. Morgen een fotograaf nodig? Vaak geen probleem.
Altijd snelle oplevering van de beelden, ook persfotografie waarbij de foto’s direct opgeleverd moeten worden is geen probleem.
Ruime ervaring, expertise en professionaliteit in zakelijke fotografie en veel mooie tevreden opdrachtgevers.
De fotoreportages zijn altijd op maat, ik werk flexibel en helemaal naar jullie wens.

Mijn bedrijf ligt zeer centraal geleden in Woerden, maar ik ben in heel Nederland inzetbaar.

Foto’s spreken hierbij voor zich, veel beter dan woorden.

Benieuwd naar alle mogelijkheden of een offerte opvragen? Stuur me een mailtje op info@wendyvanbree-fotografie.nl, ik denk graag met je mee.

zakelijk fotograaf woerdenzakelijk fotograaf woerdenzakelijk fotograaf woerdenzakelijk fotograaf woerdenBedrijfsfotograaf Utrechtzakelijk fotograaf woerdenzakelijk fotograaf woerden

 

Comments

comments

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

CONTACT

Benieuwd naar meer mogelijkheden of een fotoreportage boeken? Leuk!
Stuur een mailtje of bel!

- © Er berust copyright op alle foto’s en tekst van deze website. Don’t copy! -
De Privacy Verklaring vind je hier: