Menu

Bruidsfotograaf Utrecht

Bruidsfotograaf Utrecht

Bruidsfotograaf Utrecht – wat een heerlijke dag was dit! Fantastisch weer, een tóp locatie en leuke lieve mensen om me heen! Ik heb genoten en ik denk stiekem dat je dat ook wel terugziet in deze foto’s! Geniet mee!

Voorbereiden
Mijn dag startte in het eigen huis van Pascal en Sanne, waar Sanne (en haar familie en vrienden) werd klaar gemaakt voor haar grote dag. Ze hebben een super leuk en fotogeniek huis, dus ik kon lekker mijn gang gaan! De jurk werd in de woonkamer aangetrokken (yay, leuke plek!) en hierna was het al snel zo ver, Pascal kwam eraan!

Ritueel
Omdat Pascal half Moluks is, maar zich toch een ‘hele Hollander’ voelt, werden er wel een aantal Molukse rituelen in de bruiloft verwerkt. Zo werd er 3 keer aangebeld om aan te kondigen dat Pascal voor de deur stond. De first look was zo lief en fijn, door alle tranen die ik door mijn lens zag had ik toch echt zelf ook waterige oogjes! Love all over the place!

Fotoreportage
Omdat het weer hartstikke lekker was en de zon heel hard zijn best deed, konden we de fotoreportage heerlijk buiten maken. Sanne en Pascal wonen vlakbij het Maximapark in Utrecht, waar ook de ceremonie en de rest van de dag zouden plaatsvinden, dus een betere plek voor de fotoreportage hoefden we niet te zoeken! Na alle zenuwen van de ochtend was de reportage een heerlijk relaxed stukje van de dag. We hebben een lekker stukje gelopen door het Maximapark en vonden vanzelf mooie plekjes voor foto’s!

Trouwen
En na de fotoreportage was het dan echt zover, er moest getrouwd worden! In het Maximapark ligt Anafora, een geweldige trouwlocatie waar bij mooi weer ook buiten getrouwd kan worden! En dat weer wás een partij mooi, dus stond de trouw-setting bij het water al helemaal klaar. De ceremonie was prachtig! En inclusief eigen geschreven trouw-vows! Yay!

Na de ceremonie maakte ik wat groeps-, borrel-, en American-BBQ-foto’s en hierna zat mijn fotodag erop! Ik maakte al snel een preview voor dit leuke stel en we vonden de foto’s te leuk om voor onszelf te houden! Bij deze, geniet mee van deze sneak-peek!

Voor de lezers en kijkers van deze blog, laten jullie me weten wat jullie van deze preview vinden? Dat zou ik ontzettend leuk vinden! Dit kan onderaan deze pagina (onder de foto’s), maar je kan ook mijn Facebook pagina liken en daar een berichtje achterlaten! Ik kijk ernaar uit! Deze blog is nu geschreven op mijn algemene fotografie-website, maar ik heb ook een specifieke website met mijn bruidsfotografie!! Bekijk deze snel op www.bruidsboek.nl!

En wil je nou gelijk contact met me opnemen om te kijken of ik nog beschikbaar ben voor jullie trouwdatum? Stuur een mailtje naar info@bruidsboek.nl!

 

Bruidsfotograaf UtrechtBruidsfotograaf UtrechtBruidsfotograaf UtrechtBruidsfotograaf UtrechtBruidsfotograaf UtrechtBruidsfotograaf UtrechtBruidsfotograaf UtrechtBruidsfotograaf UtrechtBruidsfotograaf UtrechtBruidsfotograaf UtrechtBruidsfotograaf UtrechtBruidsfotograaf UtrechtBruidsfotograaf UtrechtBruidsfotograaf UtrechtBruidsfotograaf UtrechtBruidsfotograaf UtrechtBruidsfotograaf UtrechtBruidsfotograaf UtrechtBruidsfotograaf UtrechtBruidsfotograaf UtrechtBruidsfotograaf UtrechtBruidsfotograaf UtrechtBruidsfotograaf UtrechtBruidsfotograaf UtrechtBruidsfotograaf UtrechtBruidsfotograaf UtrechtBruidsfotograaf UtrechtBruidsfotograaf UtrechtBruidsfotograaf Utrecht

 

 

Bruidsfotograaf Utrecht

 

Comments

comments

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

CONTACT

Benieuwd naar meer mogelijkheden of een fotoreportage boeken? Leuk!
Stuur een mailtje of bel!

- © Er berust copyright op alle foto’s en tekst van deze website. Don’t copy! -
De Privacy Verklaring vind je hier: