Menu

Familie fotoreportage België – lifestyle

Familie fotoreportage
Familie fotoreportage België – een perfecte locatie in het buitenland, liefde, warmte, véél gezelligheid en leuke liefdevolle mensen. Dat zijn dé ingrediënten voor deze meer dan geslaagde Lifestyle familie fotoreportage!
Eigenlijk spreken de foto’s van deze reportage helemaal voor zich, maar omdat dit een wel heel bijzondere familie fotoshoot was, vertel ik er graag iets meer over!

Want wanneer zijn je eigen pap en mam er nou bij als je een familie fotoreportage mag maken? Ik maak dat in ieder geval veel te weinig mee en ik maak ook nog eens veel te weinig foto’s van mijn knappe paps en mams! Nu waren zij te gast bij deze leuke verjaardag en dat was aardig bijzonder! En wie mij kent, herkent vooral mijn paps vast wel!

De beste vriend van mijn vader zou 60 worden en zijn vrouw vroeg mij of ik de gezellige familie verjaardag wilde komen fotograferen in België. Ze had de fotoreportage van mijn broer gezien op de blog en vond de foto’s prachtig! Mijn vader en de jarige kennen elkaar al bijna 30 jaar en hoewel ze elkaar niet meer wekelijks zien, is het altijd dikke mik tussen die twee. Bij speciale familiegelegenheden zijn ze er altijd bij, dus dat er een speciale band is, is wel duidelijk! Ik vond het dan ook echt een eer om hiervoor gevraagd te worden en de foto’s te mogen maken!

Het was even een ritje, maar voor een reportage als deze is dat het méér dan waard! Ik ben iets bevooroordeeld omdat ik de fantastische mensen ken, maar ik denk dat met deze blog iedereen wel kan zien hoe speciaal de band is onderling! Als kers op de taart was ook de dochter van de jarige overgekomen uit het buitenland (en haar had ik ook al een jaar of 15 niet meer gezien!). Ze woont al jaren in Guatemala, dus het was heel bijzonder dat zij erbij kon zijn!

En die vader van me, die nog steeds de mooiste muziek maakt maken met his BFF, ik kreeg er tranen van in mijn ogen toen ik de foto’s terug zag eenmaal thuis. Wow! Ook foute grappen en herinneringen ophalen kunnen die twee wel!

Lieve familie, bedankt dat ik hier deel van mocht en mag uitmaken en voor jullie deze mooie herinnering heb mogen maken! Ik vond het fantastisch om te doen!

Dat gevoel omschrijven is véél te moeilijk, dus ik laat jullie lekker de foto’s zien! Laat me weten wat je ervan vindt! Dat kan onderaan de foto’s hier op deze pagina, maar je kan natuurlijk ook mijn Facebook pagina liken zodat je op de hoogte blijft van nieuwe blogs en foto’s!
Als je nou niet kan wachten en meer informatie over een Lifestyle familie fotoshoot wil krijgen of gelijk een afspraak wilt maken, kan je een mailtje sturen! Ik kijk uit naar je berichtje!

Familie fotoreportageFamilie fotoreportageFamilie fotoreportageFamilie fotoreportage

Familie fotoreportageFamilie fotoreportageFamilie fotoreportageFamilie fotoreportageFamilie fotoreportageFamilie fotoreportageFamilie fotoreportageFamilie fotoreportageFamilie fotoreportageFamilie fotoreportageFamilie fotoreportageFamilie fotoreportageFamilie fotoreportageFamilie fotoreportageFamilie fotoreportageFamilie fotoreportageFamilie fotoreportageFamilie fotoreportageFamilie fotoreportageFamilie fotoreportageFamilie fotoreportageFamilie fotoreportageFamilie fotoreportage

Familie fotoreportage

 

Comments

comments

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

CONTACT

Benieuwd naar meer mogelijkheden of een fotoreportage boeken? Leuk!
Stuur een mailtje of bel!

- © Er berust copyright op alle foto’s en tekst van deze website. Don’t copy! -
De Privacy Verklaring vind je hier:

BACK TO TOP