Menu

Portretfotograaf Gouda – zussen-shoot

Portretfotograaf Gouda
Portretfotograaf Gouda – wanneer je op zoek  bent naar een professioneel portretfotograaf in de regio Gouda, zit je bij Wendy van Bree Fotografie aan het juiste adres! Geen standaard portretfoto’s, maar een persoonlijke gezellige shoot, waarmee je foto’s krijgt waarop je jezelf echt terugziet! Zoals jij bent! Niet zittend op een stoel met een saaie studio-achtergrond, maar lekker in de buitenlucht of op een mooie locatie! Zo fotografeerde ik ook deze twee mooie meiden, die ook nog eens zussen van elkaar zijn! We hadden plezier, met prachtige foto’s als resultaat!

Mariska is een oude bekende, voordat ik naar het centrum van Gouda verhuisde, woonde ik in dezelfde flat als waar Mariska woont. Ze wilde graag een leuke fotoshoot met haar zus doen. En zo spraken we af in hartje Gouda om deze twee knappe meiden eens mooi op de foto te zetten.

Gouda
Ik heb het grote geluk dat ik temidden van zoveel mooie foto-plekjes woon, dus het was niet moeilijk mooie locaties te vinden. Het eeuwenoude centrum van Gouda ademt historie en is de perfecte achtergrond voor vele fotoshoots. We begonnen de fotoshoot in mijn woning die ik ook als lifestyle fotostudio gebruik. Maar omdat Gouda zo mooi is, verruilden we het witte huis al snel voor de straatjes en steegjes van de binnenstad.
We liepen een rondje om de Sint Janskerk, de langste kerk van Nederland, waar je aan de buitenkant prachtige foto’s kunt maken. Vervolgens zijn we doorgelopen naar het Houtmansplantsoen, ondertussen alle mooie plekjes die we tegenkwamen niet onbenut latend. Ook in het Houtmansplantsoen was het geweldig fotograferen!

Niet poseren 
In het groen van het Houtmansplantsoen heb ik wat Beloved-technieken gebruikt om de meiden het poseren te laten doorbreken. Ik wilde hun hechte band als zussen graag  naar voren laten komen, zodat de foto’s écht pricesless zouden worden. Meer informatie over mijn Beloved-shoots is te vinden op de pagina over Loveshoots op Bruidsboek.nl.

Vinden jullie de foto’s net zo leuk als ik ze vind? Let me know! Stuur me een mailtje of laat onderaan deze pagina een reactie achter! Je kunt ook mijn Facebook pagina liken, dan blijf je op de hoogte van alle nieuwtjes en blogs! Wil je direct een portretshoot boeken? Ook dan kun je contact met me opnemen!

Fotograaf GoudaFotograaf GoudaFotograaf GoudaFotograaf GoudaFotograaf GoudaFotograaf GoudaFotograaf GoudaFotograaf GoudaFotograaf GoudaFotograaf GoudaFotograaf GoudaFotograaf GoudaFotograaf GoudaFotograaf GoudaFotograaf Gouda

Portretfotograaf Gouda

Comments

comments

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

CONTACT

Benieuwd naar meer mogelijkheden of een fotoreportage boeken? Leuk!
Stuur een mailtje of bel!

- © Er berust copyright op alle foto’s en tekst van deze website. Don’t copy! -
De Privacy Verklaring vind je hier: