Menu

Lifestyle familieshoot Berkel en Rodenrijs

familieshoot Berkel en Rodenrijs

Lifestyle familieshoot Berkel en Rodenrijs

Lucky me. Lucky me!! Wie mag er nou meekijken bij zoveel liefde en geluksmomentjes, telkens weer bij mooie gezinnen binnenstappen en hiervan meeproeven? Ik! Woehoe! Het maakt dat ik gewoon hóu van mijn werk en het elke keer weer als een bevestiging zie waarom ik deze lifestyle shoots ben gaan aanbieden.

Zo ook bij deze fijne familie. José heeft jaren terug al eens een cadeaubon voor een fotoreportage als cadeau voor haar broer gekocht en hier hebben we een hele leuke shoot voor gemaakt. Nu wilde ze heel graag een familieshoot van haar schoonfamilie laten maken en zo kwam ze weer bij mij terecht. Leuk!
We spraken af in Berkel en Rodenrijs om daar een echte lifestyle familieshoot te maken. Bij een familieshoot maak ik uiteraard ook wat ‘geposeerde’ familiefoto’s in verschillende opstellingen, maar leg ik vooral ook de interactie tussen jullie vast. Dingen die gewoon gebeuren, dingen die écht zijn. Dagelijkse bezigheden, gezelligheid, de sfeer in huis, alles wat over jaren zo ontzettend dierbaar zal zijn om terug te zien!
De geijkte familiefoto’s zijn natuurlijk leuk, (en horen er stiekem ook wel een beetje bij!), maar het zijn juist die kleine details, bezigheden en interacties die je je later graag wilt kunnen herinneren. And that’s where I come in!
Ik observeer en leg het vast. Ik kom heus ook met tips en tricks, want het gebeurt (meestal!) niet elke dag dat je gefotografeerd wordt en mooie plekjes in huis moeten we natuurlijk goed gebruiken.

Ik laat jullie heel erg graag meegenieten met deze lifestyle familieshoot in Berkel en Rodenrijs, want gezellig dat het was! Het is altijd even afwachten hoe iemand zijn huis eruit ziet, hoe licht het is, hoeveel leuke plekjes je kan vinden, maar dat zat 100% goed in deze woning! Op het moment dat ik binnenstapte ging mijn creatieve brein gelijk borrelen en ging de rest vanzelf!

Geniet mee! Wil je ook zo’n bijzondere lifestyle familieshoot boeken? Neem dan snel contact met me op! Ik leg je graag meer uit en denk met jullie mee! Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten!

 

familieshoot Berkel en Rodenrijsfamilieshoot Berkel en RodenrijsWendyvanBreeFotografie-5WendyvanBreeFotografie-6WendyvanBreeFotografie-7WendyvanBreeFotografie-8WendyvanBreeFotografie-9familieshoot Berkel en Rodenrijsfamilieshoot Berkel en Rodenrijsfamilieshoot Berkel en Rodenrijsfamilieshoot Berkel en RodenrijsWendyvanBreeFotografie-14familieshoot Berkel en Rodenrijsfamilieshoot Berkel en Rodenrijsfamilieshoot Berkel en Rodenrijsfamilieshoot Berkel en Rodenrijsfamilieshoot Berkel en RodenrijsWendyvanBreeFotografie-20WendyvanBreeFotografie-21WendyvanBreeFotografie-22WendyvanBreeFotografie-23WendyvanBreeFotografie-24familieshoot Berkel en Rodenrijs

 

 

Comments

comments

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

CONTACT

Benieuwd naar meer mogelijkheden of een fotoreportage boeken? Leuk!
Stuur een mailtje of bel!

- © Er berust copyright op alle foto’s en tekst van deze website. Don’t copy! -
De Privacy Verklaring vind je hier: