Menu

Kinder fotoshoot Brabant

kinder fotoshoot brabant

Kinder fotoshoot Brabant – Maurin en Lieke, dit lieve kersverse jonge gezin, zijn via een hele leuke jubileum-actie bij mij tereht gekomen. Afgelopen oktober bestonden Bruidsboek.nl (en dus Wendy van Bree Fotografie) maar liefst 8 jaar en dat kon ik natuurlijk niet zomaar onopgemerkt voorbij laten gaan. Dat moest gevierd worden! En hoe! Ik vierde het met meerdere leuke acties – en zo ook met deze.

Ik gaf cadeaubonnen weg! Op mijn facebook-pagina kon je heel makkelijk meedoen aan de Lifestyle jubileum-actie, je hoefde alleen de page te liken en een reactie achter te laten aan wie je de cadeaubon graag zou willen geven! Je kon dan maar liefst twee cadeaubonnen winnen, eentje om zelf te gebruiken en eentje om weg te geven aan degene die je de bon gunde! En wat kreeg ik veel reacties!

Zo ook van een bruidegom die ik in 2013 had mogen fotograferen, hij reageerde op de actie dat hij de bon graag aan Maurin wilde geven. Maurin was pas geleden vader geworden, dus een lifestyle fotoshoot  van de kleine was wel welkom!
En hij won! We maakten een afspraak en zo ging ik op weg naar Brabant voor de kinder fotoshoot. Eenmaal aangekomen bij Maurin en Lieke thuis, zag ik natuurlijk al snel dat hun huis perfect geschikt was voor mooie foto’s in de ‘wendy-style’! Wow! Dat beloofde wat! Kleine Dex lag nog heerlijk te slapen, maar voor een lifestyle shoot is dat natuurlijk helemaal niet erg!! Ik maakte wat foto’s terwijl hij heerlijk in zijn box lag te slapen, zo puur! Ik was in love!

Eigenlijk hoef ik verder ook niet eens zoveel meer te vertellen over deze kinder fotoshoot, de foto’s spreken voor zich!! Deze shoot is precies waar ik voor sta in de fotografie: puur, helder en echt. ‘Gewoon’ lekker thuis en precies zoals dit lieve jonge gezin is. Slapen, knuffelen, verschonen, alles wat ze normaal gesproken ook doen. Kleine details, die je later graag wilt herinneren. Een blijvende herinnering, voor altijd! En niet geposeerd, maar écht: lekker bij jullie thuis!

Genieten jullie met me mee? Ik hoor heel graag wat jullie ervan vinden!

kinder fotoshoot brabantkinder fotoshoot brabantkinder fotoshoot brabantkinder fotoshoot brabantkinder fotoshoot brabantkinder fotoshoot brabantkinder fotoshoot brabantkinder fotoshoot brabantkinder fotoshoot brabantkinder fotoshoot brabantkinder fotoshoot brabantkinder fotoshoot brabantkinder fotoshoot brabantkinder fotoshoot brabantkinder fotoshoot brabantkinder fotoshoot brabant

 

Comments

comments

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

CONTACT

Benieuwd naar meer mogelijkheden of een fotoreportage boeken? Leuk!
Stuur een mailtje of bel!

- © Er berust copyright op alle foto’s en tekst van deze website. Don’t copy! -
De Privacy Verklaring vind je hier: