Menu

Familieshoot Bodegraven

Familieshoot Bodegraven

leuke familieshoot

Familieshoot Bodegraven – ik ben dol op mensen en fotografeer dan ook dolgraag families! De gezelligheid, de verschillende mensen, i love it!
Ben je op zoek naar een fotograaf uit Bodegraven, die geen statische, saaie familiefoto’s maakt, maar een familieshoot super ongedwongen en gezellig vastlegt, zit je hier goed! En ik ga je laten zien waarom!

Ongedwongen
In de afgelopen 14 jaar dat ik fulltime fotografeer, heb ik hónderden familieshoots gedaan. Omdat ik mij de afgelopen jaren iets meer ben gaan richten op zakelijke fotografie en persfotografie, denken veel mensen dat ik geen familiereportages meer maak. Maar niets is minder waar!
Waar ik ‘vroeger’ de studio in dook en familieshoots op een witte achtergrond fotografeerde, zijn ze nu veel gezelliger en minder ‘stijf’! Ik neem jullie mee de stad in, het bos in, of kies een mooi park voor een rustige groene achtergrond.
En dan gaan we gewoon lekker lopen. Lekker lopen? Ik hoor het jullie denken 😀 Ja, lekker lopen. Af en toe zal ik jullie heus eens op een mooi plekje neer zetten waar het licht mooi is of de achtergrond perfect. Of ik stel een bepaald groepje voor voor op de foto. En ja, ik geef jullie ook tips als dat nodig is, jullie hoeven je dus ook geen zorgen te maken dat jullie het niet ‘kunnen’.

Locatie
Samen kiezen we een toffe locatie. Dit kan een mooi bos zijn (ik heb een aantal jaar midden in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug gewoond, dus ik weet genoeg fantastische plekjes te vinden!) of een park waar we een rustige groene achtergrond hebben. Maar ook een stad(je) kan super zijn, hieronder vind je ook daarvan wat voorbeelden.
Eigenlijk hoeft de locatie niet eens super bijzonder te zijn. Omdat ik veel werk met een ‘blurry’ achtergrond, waarbij de achtergrond dus heel onscherp is, gaat het op de foto’s dan ook niet om waar je bent. Het gaat tenslotte om jullie!

Boeken
Ben je geïnteresseerd en wil je meer informatie? Kijk dan eens op de pagina over familieshoots met daarbij het uitgebreide portfolio! En ik verwijs jullie ook gelijk even door naar mijn speciale website over bruidsfotografie: Bruidsboek.nl!
Als je een plekje wilt boeken, in het weekend kan uiteraard ook, stuur me dan een mailtje! Ik kijk er naar uit!

Familieshoot BodegravenFamilieshoot BodegravenFamilieshoot BodegravenFamilieshoot BodegravenFamilieshoot BodegravenFamilieshoot BodegravenFamilieshoot BodegravenFamilieshoot BodegravenFamilieshoot BodegravenFamilieshoot BodegravenFamilieshoot Bodegraven

Comments

comments

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

CONTACT

Benieuwd naar meer mogelijkheden of een fotoreportage boeken? Leuk!
Stuur een mailtje of bel!

- © Er berust copyright op alle foto’s en tekst van deze website. Don’t copy! -
De Privacy Verklaring vind je hier: