Menu

Bruidsfotograaf Gouda – Bruiloft Marcel&Arianne

Bruidsfotograaf Gouda

Bruidsfotograaf Gouda – Bruiloft Marcel&Arianne

” Super gaaf: thuis komen en een heeeeeel leuk pakketje op de mat vinden 🙂 Lekker samen kijken op de bank en heeeeeeel erg nagenieten! Echt topfoto’s van een topfotograaf! Wat ben jij goed in je vak zeg! 
En super bedankt voor het leuke fotoboekje; wat een verrassingen…”

Als je dít in je mail krijgt na het opsturen van de bruidsfoto’s, kan mijn dag even niet meer stuk…. Hoe mooi is het toch om mensen blij te mogen maken met een tastbare herinnering aan één van de mooiste en meest bijzondere dagen van hun leven!
Het doet me oprecht zó goed om een blije reactie te krijgen, allereerst natuurlijk omdat je goed werk geleverd hebt en dat is óók waarom ik bruidsfotograaf ben, ik wil goede foto’s maken.
Maar, het idee dat je toch die enige tastbare en blijvende herinnering voor mensen mag maken nadat je een dag heel dichtbij twee familie’s hebt gestaan, maakt dit ‘werk’ toch echt super bijzonder!

Gouda
De bruiloft van dit mooie stel was al een tijdje geleden, 3 jaar geleden alweer zelfs! Maar dat maakt de foto’s niet minder mooi en ik vond dat dit bruidspaar met recht een mooie plek op de blog verdiende!

Marcel en Arianne waren in de voorbereiding naar hun mooie dag op zoek naar een fotograaf die echt bij hen paste en kwamen mijn website tegen. We maakten een afspraak voor een gezellig voorgesprek in Gouda, want drie jaar geleden woonde ik nog op de Markt! Leuk detail, Marcel en Arianne zouden ook gaan trouwen in het stadhuis, een thuis wedstrijd voor mij dus!
Een goede klik vind ik erg belangrijk, want eerlijk, als je je niet op je gemak voelt bij je bruidsfotograaf ga je dat terug zien in de foto’s! Gelukkig was de klik er van beide kanten en koos dit leuke stel voor mij!

De grote dag van Marcel en Arianne was absoluut práchtig te noemen! Lieve mensen, mooie locaties en een blij stel. Ik word daar dan ook zo blij van en het is elke keer weer een eer om hier toch een klein beetje van mee te mogen genieten!

Genoeg geschreven, hieronder vind je een mooi verslag van deze top dag! Lieve Marcel en Arianne, bedank voor jullie lieve woorden en veel geluk!

Ook benieuwd naar wat ik voor jullie kan betekenen op jullie bruiloft? Kijk dan snel in het portfolio of op mijn trouw-website www.bruidsboek.nl voor nog veel meer bruidsfoto’s of stuur me direct een mailtje voor meer info of om een vrijblijvend voorgesprek in te plannen!

Bruidsfotograaf GoudaBruidsfotograaf GoudaBruidsfotograaf GoudaBruidsfotograaf GoudaBruidsfotograaf GoudaBruidsfotograaf GoudaBruidsfotograaf GoudaBruidsfotograaf GoudaBruidsfotograaf GoudaBruidsfotograaf GoudaBruidsfotograaf GoudaBruidsfotograaf GoudaBruidsfotograaf GoudaBruidsfotograaf Gouda

Bruidsfotograaf Gouda

Comments

comments

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

CONTACT

Benieuwd naar meer mogelijkheden of een fotoreportage boeken? Leuk!
Stuur een mailtje of bel!

- © Er berust copyright op alle foto’s en tekst van deze website. Don’t copy! -
De Privacy Verklaring vind je hier: