Menu

Kinder fotoshoot

Kinder fotoshoot

kinder fotoshoot

Kinder fotoshoot – Wendy van Bree heeft door haar werk als schoolfotografe en in de fotostudio ruime ervaring in het fotograferen van kinderen en baby’s en zo is elke kinder fotoshoot een gegarandeerd succes!

Kinderen worden op een ongedwongen manier gefotografeerd. En juist hierdoor ontstaan de echt unieke plaatjes, waarin je je kind terugziet zoals hij of zij is! Voor kids neem ik altijd rustig de tijd. Het kan natuurlijk best een beetje eng zijn, dus wordt er alles aan gedaan om de kleintjes op hun gemak te stellen.

Kids mogen tijdens een reportage lekker spelen, rennen, springen, lachen, mopperen of gewoon lief zijn. Net wat ze willen en precies zoals je ze kent!

Net als bij een familie fotoshoot fotografeer ik een kinder fotoshoot altijd op een ‘Lifestyle manier’. Pure fotoreportages met échte foto’s van échte momenten. Geen geposeerde studiofoto’s, maar ongedwongen en spontaan! Spelend, rennend, stoeiend, precies zoals jullie kids zijn!

Wanneer je een kinder fotoshoot boekt, bedenken we samen de juiste locatie. Kinderreportages kunnen zowel in mijn lifestyle-thuis-studio gemaakt worden (Maarn), als lekker buiten (wat is nou een mooiere locatie als de prachtige Maarnse bossen!). Een andere mogeljkheid en dat is misschien nog wel de leukste, is bij jullie thuis! Zo krijg je een echte ‘lifestyle’ shoot, zoals de lifestyle newbornshoots. Unieke en vooral persoonlijke foto’s in jullie eigen omgeving en helemaal zoals jullie zijn!
In het portfolio onderaan deze pagina kun je alvast genoeg ideeën opdoen!

Eenmaal op locatie maken we samen unieke, leuke en vooral gezellige foto’s! Niet het standaard werk, maar nét even wat anders! Plezier hebben staat voorop, want dat ga je terugzien in de foto’s!

Werkwijze
Bij het boeken van een kinder fotoshoot overleggen we de locatie, jullie wensen en spreken we een datum af. Fotoshoots in het weekend zijn uiteraard geen probleem! Na de kinder fotoshoot ontvangen jullie een grote selectie van de gemaakte foto’s. Uit deze selectie mogen jullie zelf de favoriete foto’s kiezen welke jullie willen ontvangen. 10 foto´s in hoge resolutie zijn inbegrepen in de prijs van de reportage, meerdere foto’s zijn natuurlijk altijd mogelijk!

Reserveren
Benieuwd naar de mogelijkheden of heb je nog vragen? Kijk dan op de contact pagina of stuur een mailtje naar info@wendyvanbree-fotografie.nl

P  O  R  T  F  O  L  I  O
[under construction]

kinder fotoshoot maarn

 

 

CONTACT

Benieuwd naar meer mogelijkheden of een fotoreportage boeken? Leuk!
Stuur een mailtje of bel!

- © Er berust copyright op alle foto’s en tekst van deze website. Don’t copy! -
De Privacy Verklaring vind je hier:

BACK TO TOP