Menu

Leuke familieshoot

leuke familieshootEen leuke familieshoot, ja dat bestaat. Echt waar! Leuk om te doen dan ook en niet zo stijf? Absoluut. Kijk maar mee!

Sabine en Ferry ken ik al een hele poos, misschien zelfs wel uit het eerste jaar dat ik fotografeerde 13 jaar geleden! Ik had hun kids gefotografeerd en toen er trouwplannen kwamen, mailden ze mij weer om te vragen of ik ook hun bruidsfotografie wilde verzorgen. Zo leuk! En zo gezegd zo gedaan, in 2010 trouwden ze en ik was erbij!

En toen was het ineens 2019. Sabine en Ferry wilden graag een leuke familieshoot laten maken en losse portretten van de (sinds de bruiloft mega mega hard gegroeide) meiden. Ja!! I’m in!!

En zo bezocht ik ze, in hun nieuwe straat in mijn oude woonplaats Boskoop waar ze net heen waren verhuisd. Hun straatje is gelijk ook het leukste straatje van Boskoop, daar werd ik wel blij van!
Leuk detail, Ferry en Sabine deden mee aan het TV-programma Kopen Zonder Kijken en werden daardoor eigenaren van deze fantastische woning! Vond je ze dus al bekend overkomen? Misschien heb je ze wel op TV voorbij zien komen!

Staatsieportret, dat doen we dus niet.
Weet je nog, van die zwaar geposeerde bijna dramtische staatsieportretten van vroeger? Vergeet die maar snel weer. Dat doen we dus niet. Familieshoots moeten gezellig zijn en leuk. En dat was deze dus ook zeker. De ‘city’ look sprak ons wel erg aan dus daar gingen we voor, lekker buiten.

Zoals altijd haalde ik weer de gekste capriolen uit en lag ik zelfs een paar keer op de grond. Maar hè, in Boskoop kan alles :))

Wil je ook zo’n mooie familieshoot laten maken? Stuur me dan snel een mailtje!
Ook in Corona-tijd kunnen we super goed, houdend aan alle maatregelen en dus op voldoende afstand, een hele leuke familieshoot maken. We moeten er wel voor naar buiten mogen met meer dan 2 personen, dus als we weer buiten mógen spelen kom ik naar jullie toe!

In het portfolio vind je nog heel veel meer voorbeelden. Maar geniet vooral even mee van déze toffe buiten shoot!

Leuke familieshootLeuke familieshootLeuke familieshootLeuke familieshootLeuke familieshootLeuke familieshootLeuke familieshootLeuke familieshootLeuke familieshoot

Comments

comments

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

CONTACT

Benieuwd naar meer mogelijkheden of een fotoreportage boeken? Leuk!
Stuur een mailtje of bel!

- © Er berust copyright op alle foto’s en tekst van deze website. Don’t copy! -
De Privacy Verklaring vind je hier: