Menu

Newbornshoot Amersfoort

Newbornshoot Amersfoort

Newbornshoot Amersfoort

Alle clichés zijn waar, de eerste periode na de bevalling gaat zó hard en voor je het weet is je pasgeboren newborn baby geen baby meer! Wat is er dan toch mooier dan die eerste periode, die periode die zo enorm snel voorbij gaat, vast te laten leggen op beeld?
Dat deed ik ook bij dit fijne lieve stel, kijken jullie mee?

Eer
Het is alweer 7,5 jaar geleden dat Peter en Corneli contact met me opnamen. Voor hun bruiloft zochten ze een fotograaf en ze kwamen op mijn website terecht. Heláas was ik voor hun grote dag al geboekt en kon ik niet hun bruidsfotografie verzorgen. Twee jaar hierna namen ze weer contact met me op, ze waren in verwachting van hun eerste kindje!
Ze wilden heel erg graag een newbornshoot laten maken zodra de kleine geboren was, en zo ging ik bij ze op bezoek voor de newbornshoot van hun eerste spruit.
De blog van deze eerste newbornshoot is inmiddels alweer van de website af, maar twee jaar na de geboorte van Hidde mocht ik wéer langskomen! Wolk van een zoon nr 2, Romke, was namelijk geboren en ook hiervan mocht ik een newbornshoot komen maken! Een eer!

Thuis
Omdat ik newbornshoots altijd op de ‘Lifestyle’ manier fotografeer, kom ik lekker bij jullie thuis. Ik fotografeer de dagelijkse dingen, het kroelen, het voeden, het badderen. Dié dingen die zo kenmerkend zijn voor de eerste weken na de geboorte. Super ongedwongen en super ‘echt’.
Geen ongemakkelijk opgevouwen baby’tjes in ongemakkelijke poses of mandjes, geen geposeerde foto’s in een onpersoonlijke fotostudio, maar lekker bij jullie thuis. Op de bank, op bed in de slaapkamer of in het babykamertje.

Sneak peek
Wil je nou nog meer van deze toffe familie zien? Ik kan je vast verklappen dat na zoon nr. 2 van déze blog, Peter en Corneli in januari van vorig jaar een derde wolk van een zoon hebben mogen krijgen! En ja, ik mocht toen ook een hele mooie newbornshoot maken, inmiddels in hun prachtige nieuwe woning in Den Haag. Ook deze newbornshoot krijgt binnenkort een heel mooi plekje op de blog, stay tuned!

Reserveren
Wil je ook zulke mooie Lifestyle newbornfoto’s? Reserveer dan een plekje in de agenda op basis van jullie uitgerekende datum. Zodra de kleine dan geboren is, maken we een definitieve afspraak. Op de pagina newbornshoots vind je nog veel meer info over de shoot en héel veel meer voorbeelden. De kosten kan je vinden op de tarieven pagina!  

 

Newbornshoot AmersfoortNewbornshoot AmersfoortNewbornshoot AmersfoortNewbornshoot AmersfoortNewbornshoot AmersfoortNewbornshoot AmersfoortNewbornshoot Amersfoort

Comments

comments

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

CONTACT

Benieuwd naar meer mogelijkheden of een fotoreportage boeken? Leuk!
Stuur een mailtje of bel!

- © Er berust copyright op alle foto’s en tekst van deze website. Don’t copy! -
De Privacy Verklaring vind je hier: