Menu

Loveshoot Gouda

loveshoot gouda

Loveshoot Gouda – een loveshoot in Gouda is voor mij een thuiswedstrijd. En wat is het een feest om een thuiswedstrijd te mogen spelen!
Dit leuke stel is de gelukkige winnaar van een leuke winactie van Bruid&Bruidegom magazine, waarbij lezers een complete loveshoot konden winnen. En Janou was stomverbaasd toen ik contact met haar opnam om te vertellen dat zij de gelukkigen waren! De lange reis uit hun woonplaats Weert wilden ze graag maken en zo kwamen ze alweer een poosje terug naar ‘mijn stadje’ Gouda om hier in de binnenstad foto’s te laten maken.

En wat voor foto’s! De klik was er al heel snel toen we op pad gingen op zoek naar leuke plekjes. De binnenstad van Gouda is letterlijk mijn voortuin, dus mooie plekjes weet ik wel een beetje te vinden. Het was prachtig weer dus konden we alle kanten op! We maakten een mooi rondje langs de beroemde en indrukwekkende Sint Jan, die met zijn 123 meter de langste kerk van Nederland is. Hierna kozen we een paar  van de leukste straatjes en steegjes en liepen we daarna al kletsend naar het Houtmansplantsoen. Het Houtmansplantsoen is een heel mooi park midden in het centrum, waar je zo’n beetje het mooiste licht kunt vinden! En dat vonden we, want het was heerlijk zonnig!

Omdat ik op de Markt woon, heb ik natuurlijk wel eens vaker een loveshoot of andere fotoreportage in het centrum gefotografeerd, maar het is voor mij altijd weer een uitdaging (en bijna een sport) om nieuwe plekjes te ontdekken en een compleet andere fotoshoot neer te zetten! En naar mijn idee is dat deze keer weer goed gelukt!!

Bekijk hier de gezellige romantische loveshoot van dit leuke lieve stel, wat stiekem ook al gelijk een zwangerschapsshoot was! En psst… ik wil best naar Weert komen rijden voor jullie bruiloft hoor! :))

Bruidsboeknl-3Bruidsboeknl-6loveshoot goudaBruidsboeknl-8Bruidsboeknl-10Bruidsboeknl-11loveshoot goudaBruidsboeknl-14Bruidsboeknl-21loveshoot goudaBruidsboeknl-24Bruidsboeknl-33 kopieBruidsboeknl-35 kopieloveshoot goudaBruidsboeknl-39Bruidsboeknl-41Bruidsboeknl-44loveshoot goudaBruidsboeknl-48Bruidsboeknl-50

 

Comments

comments

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

CONTACT

Benieuwd naar meer mogelijkheden of een fotoreportage boeken? Leuk!
Stuur een mailtje of bel!

- © Er berust copyright op alle foto’s en tekst van deze website. Don’t copy! -
De Privacy Verklaring vind je hier: