Menu

Shoot Ibiza – Linda&Marcel

Shoot Ibiza – afgelopen zomer was het weer zover! Shoots op Ibiza!

Zoals jullie inmiddels al wel weten zit Ibiza in mijn hart. Ik vlieg dan ook regelmatig heen en weer om er te gaan zitten werken; laptop mee, voetjes in het zand, ik kan me echt geen betere plek bedenken voor het edit-werk. Laast stond er zelfs een stukje over in Ibiza Magazine waarin ik vertel waarom ik hier zo graag werk. Maar behalve veel photoshop werk doe ik er dus ook regelmatig fotoshoots!

En zo ook afgelopen september. Collega fotografe Linda Hemmes zou met haar vriend ook op het eiland zitten in de periode dat ik er weer was en dus maakten we een afspraak voor een fotoshoot in ‘the golden hour’. Mijn favoriete ‘ fotografeer-tijd’ van de dag, het licht is al meer dan práchtig op Ibiza maar in de golden hour wordt het gewoon magisch.

Omdat ik inmiddels iedere kant van Ibiza wel heb gezien en dus de mooiste plekjes weet te vinden, nodigde ik Linda en Marcel uit op mijn éigen favoriete plekje van het eiland. Ik heb een paar hele mooie persoonlijke herinneringen op deze locatie en ik vond het dan ook een perfecte plek voor een loveshoot!


Zoals je op deze behind-the-scenes foto kan zien hebben we geklommen, de slippers ingewisseld voor iets stevigere sneakers, nog meer geklommen, eng op randjes staan wiebelen en veel plezier gehad. Of de foto’s zijn gelukt mogen jullie zelf even beoordelen, wij vinden van wel!

Inmiddels komen er alweer nieuwe aanvragen binnen voor shoots op Ibiza in het nieuwe seizoen!
Zie je zo’n gave Ibiza-shoot ook wel zitten? Laat het me weten! Leuk met je Lief, je gezin, je vriendinnen of gewoon alleen voor een mooie portret reportage! Pas getrouwd? Neem jullie trouwkleding mee en we maken een unieke after-wedding-shoot! En….. ben of ken je een verliefd stel dat gaat trouwen op het eiland ben ik ook beschikbaar om deze te gekke gebeurtenis vast te leggen!!
Ik weet de mooiste plekjes op het eiland en neem je dan ook graag mee! Op de mooiste verlaten strandjes, tijdens de fantastische sunset, in de haven of de oude stad, alles kan!

Stuur me een mailtje op info@wendyvanbree-fotografie.nl met jouw data voor meer info! Deze reportages zijn er al vanaf €275,-

Je kan ook een kijkje nemen op mijn Facebook-page (een like zou ik superleuk vinden!), maar je kan natuurlijk ook direct contact met me opnemen door een mail te sturen!

For now, geniet van deze heerlijke Ibiza fotoshoot beelden! Zie ik je daar?

Liefs, Wendy

Shoot IbizaShoot IbizaShoot IbizaShoot IbizaShoot IbizaShoot IbizaShoot IbizaShoot IbizaShoot IbizaShoot IbizaShoot IbizaShoot IbizaShoot IbizaShoot IbizaShoot IbizaShoot IbizaShoot Ibiza

 

Comments

comments

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

CONTACT

Benieuwd naar meer mogelijkheden of een fotoreportage boeken? Leuk!
Stuur een mailtje of bel!

- © Er berust copyright op alle foto’s en tekst van deze website. Don’t copy! -
De Privacy Verklaring vind je hier:

BACK TO TOP