Menu

Familieshoot Amsterdam

Familieshoot Amsterdam – een tijdje geleden alweer was het weer feest! Ik werd geboekt voor een familieshoot in hartje Amsterdam! Bibian had de blogpost van mijn eerdere fotoshoot in Amsterdam centrum gezien en was dol enthousiast. Omdat zij en haar man 25 jaar getrouwd waren, bedacht ze zich hoe leuk het zou zijn om nu ook weer leuke foto’s te laten maken. Helemaal na het zien van de trouwfoto’s van 25 jaar geleden! Haar man en zij zouden elkaar die week verrassen met een invulling van de dagen en zo ontstond bij Bibian het idee een leuke fotoshoot te regelen. Ze wonen al meer dan 30 jaar in Amsterdam en ook hun kinderen zijn er geboren, perfecte locatie dus!

Bibian en haar gezin wonen, na hun verhuizing uit Amsterdam Zuid, inmiddels in een ontzettend gaaf pakhuis op de Entrepotdok. Uitzicht op Artis (yay, inclusief diertjes buiten :)), een interieur waar ikzelf als interieur junkie van ging kwijlen, de zon tussen hevige buien door en fantastische mensen, dé perfecte ingrediënten voor een heerlijke familieshoot!

En omdat Amsterdam Amsterdam is, verplaatsten we ons op de fiets. Voor mij was er ook een fiets beschikbaar, dus hop, op pad en op zoek naar de mooiste plekjes!

We fietsten langs hun eigen woning, een fantastisch pakhuis, we ‘beklommen’ de Nijlpaardenbrug waar ze zo vaak fietsen, dronken drankjes in hun favoriete cafeetje, kletsten en hadden veel lol! En wat hadden we weer een geluk met het weer, precies een heerlijk zonnetje tussen de dikke regenbuien door!

Geniet mee van de foto’s van deze heerlijke familieshoot in Amsterdam!

Laten jullie me weten wat jullie ervan vinden, dat zou ik ontzettend leuk vinden! Je kan ook hier onder de foto’s op deze pagina een reactie achterlaten!

En wil je ook een plekje voor een toffe familieshoot reserveren? Dan kan je een mailtje sturen naar info@wendyvanbree-fotografie.nl!

familieshoot Amsterdamfamilieshoot Amsterdam

Comments

comments

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

CONTACT

Benieuwd naar meer mogelijkheden of een fotoreportage boeken? Leuk!
Stuur een mailtje of bel!

- © Er berust copyright op alle foto’s en tekst van deze website. Don’t copy! -
De Privacy Verklaring vind je hier: