Menu

Uitvaartfotografie

Uitvaartfotografie – er is niets zo waardevol als het ophalen van herinneringen. Het terugkijken met beelden van het afscheid kan zó troostend werken, de momenten van verbinding met elkaar, van liefde, van verdriet. Van die arm om je schouder, of een aai over je wang. Een dierbare herinnering voor altijd. En die herinnering leg ik graag voor jullie vast.

Wát een voorrecht om deze uitvaart van dichtbij te mogen meemaken en deze herinnering te mogen maken in Zoetermeer voor deze lieve familie. Want uitvaartfotografie is voor mij één van de meest waardevolle herinneringen die ik iemand kan en mag geven. En omdat er misschien wel niets waardevoller is als het hebben en ophalen van herinneringen, probeer ik deze dierbare tijd en momenten tijdens een uitvaart vast te leggen voor later.

Waarom?
Kiezen voor uitvaartfotografie is een hele persoonlijke en wellicht zelfs wel moeilijke keuze. Ik hoor regelmatig om mij heen dat families niet zeker weten of uitvaartfotografie wel iets voor hen is en weten ze niet of ze er behoefte aan hebben. Want, veel mensen weten ook vaak niet concreet wat uitvaartfotografe inhoudt.

Maar omdat er vaak achteraf ook spijt is als er helemaal geen beelden zijn van deze moeilijke tijd, adviseer ik families er wel goed over na te denken. Zelfs als je de eerste tien jaar totaal de behoefte niet voelt de foto’s van de uitvaart te bekijken, zíjn ze er wel. Misschien voor kinderen, kleinkinderen, of gewoon wanneer de tijd er juist voor is.

Hoe?
Als gevoelig en meelevend ‘mensen-mens’, leg ik de uitvaart op een respectvolle, integere en zo onopvallend mogelijke manier vast. Ik regisseer niets, beweeg me zo min mogelijk storend, maak geen gebruik van flits en weet als ervaren fotograaf wat er op een uitvaart gebeurt.

Momenten tijdens een uitvaart gaan vaak snel en door de emoties die er zijn, kunnen dierbare momenten soms onbewust aan je voorbij gaan. Juist hierdoor is uitvaartfotografie zo waardevol en dierbaar! Ik maak die dierbare herinnering voor jullie om later op terug te kunnen kijken.

Meer informatie ontvangen over afscheidsfotografie? Stuur me een mailtje op info@wendyvanbree-fotografie.nl, ga naar de contact pagina of geef een telefoontje, ik denk graag met jullie mee!

uitvaartfotografie
uitvaartfotografie
uitvaartfotografie
uitvaartfotografie
uitvaartfotografie
uitvaartfotografie
uitvaartfotografie
uitvaartfotografie
uitvaartfotografie
uitvaartfotografie

Comments

comments

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

CONTACT

Benieuwd naar meer mogelijkheden of een fotoreportage boeken? Leuk!
Stuur een mailtje of bel!

- © Er berust copyright op alle foto’s en tekst van deze website. Don’t copy! -
De Privacy Verklaring vind je hier: