Menu

Food fotograaf Ibiza

Food fotograaf Ibiza

food fotograaf ibiza

Ibiza
Als food fotograaf reis ik het hele land door om gerechten en producten zo ‘tasty’ mogelijk op de foto te zetten. Ik probeer iedere keer weer aantrekkelijke en sprekende foto’s te maken waar je ínstant trek van krijgt.
Omdat ik regelmatig op Ibiza ben voor werk en fotoshoots, ga ik vanaf dit jaar ook daar food fotografie verzorgen!

Ben je als restaurant, horeca gelegenheid of cateraar op Ibiza dus op zoek naar fantastische, sfeer- en smaakvolle food fotografie, ben je aan het juiste adres!
Juist in deze moeilijke tijd voor restaurants en andere horeca-locaties, is het super belangrijk om ‘gezien’ te worden. Precies passend bij jouw bedrijf en de sfeer die jouw bedrijf ademt. Jullie mogen tenslotte eindelijk weer doen waar jullie in uitblinken, dat moet gezien worden!
Vooral in de tijd waar social media groot is, zijn goede foto’s éssentieel.

Op locatie
Food foto’s kunnen met verschillende achtergronden gefotografeerd worden, variërend van licht tot donker. Veel foto’s fotografeer ik tevens ook op locatie, zonder achtergrond setting. Restaurants in de buitenlucht zijn hier veelal goed geschikt voor. Samen bespreken we de gewenste stijl en ‘feel’ van de foto’s.

Ergens over schrijven waar je in een goede foodfoto geen woorden voor nodig zou moeten hebben is moei-lijk! Want eerlijk, dat is nou juist wat een top foodfoto een top foodfoto maakt! Je moet de foto zien en denken… jum! Dat gerecht moét ik hebben! Daarom schrijf ik er nu niet teveel meer over, maar laat ik mijn food foto’s voor zich spreken!
Het uitgebreide food fotografie portfolio vind je hier.


Informatie

Hungry for more geworden en wil je wat meer informatie of een datum bespreken? Stuur me een mailtje op info@wendyvanbree-fotografie.nl of via het contact formulier!
We kijken dan of ik al op het eiland aanwezig ben of dit kan zijn.

Food fotograaf Ibiza

Comments

comments

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

CONTACT

Benieuwd naar meer mogelijkheden of een fotoreportage boeken? Leuk!
Stuur een mailtje of bel!

- © Er berust copyright op alle foto’s en tekst van deze website. Don’t copy! -
De Privacy Verklaring vind je hier: