Menu

Bruidsfotograaf Delft

Bruidsfotograaf Delft

Bruidsfotograaf Delft

Bruidsfotograaf Delft – bruiloft Egon&Afra

Een lief mooi stel, een om-op-te-vreten-dochtertje, heerlijk weer, een mooie groep mensen en een TOP trouwlocatie. Wat wil je nou nog meer? Ik heb het over de perfecte ingrediënten van de grote dag van Egon en Afra! Ze trouwden, in 2017 alweer, en ik was erbij voor de foto’s! En die zijn te leuk om niet te delen met jullie, vandaar deze (veeel te late) blog! Genieten jullie mee?

Facebook
In november ontving ik van Afra een mailtje. Ze had op Facebook de bruidsfoto’s die ik gemaakt heb van Jorgen&Jolanda gezien (hier maakte ik ook een blog over, ook zó een leuk stel met zó een leuke bruiloft!). Deze foto’s waren blijven hangen bij Afra en zodoende wilden zij ook graag dat ik de foto’s op hun bruiloft zou komen maken!
Omdat de aanvragen voor bruiloften in juni super hard gingen skypten we eerst even om kennis te maken en hierna planden we nog een gezellig voorgesprek in. Een klik is erg belangrijk, en die kan je het beste ‘testen’ op de bank met een kopje koffie in je hand :))

Delft
De grote dag zelf startte in Voorburg, waar Afra en Egon zelf wonen. De jurk ging aan en toen kon de dag echt beginnen!
We maakten de bruidsfoto’s op verschillende locaties in Delft (joepie mooi weer!) en hierna vertrokken we naar de trouwlocatie (joepie een hele toffe!), het Art Centre,ook in Delft. Ik word altijd zo enorm blij als er buiten getrouwd kan worden, en al helemaal als het in zo’n mooie tuin is als op deze locatie!

Er werd gelachen, er werden tranen weggepinkt, er werd gefeliciteerd en gefeest. Er was héérlijk eten, een barista Tuk tuk  (altijd leuk voor de behind the scenes foto’s :)) , er was een fantastische taart en er was gezelligheid!
Genoeg over geschreven, hieronder vind je een kleine selectie van mijn favoriete foto’s!

Meer informatie of kijken of jullie trouwdatum nog vrij is? Kijk dan snel eens op mijn trouw-website www.bruidsboek.nl of stuur me een mailtje!

Bruidsfotograaf DelftBruidsfotograaf DelftBruidsfotograaf DelftBruidsfotograaf DelftBruidsfotograaf DelftBruidsfotograaf DelftBruidsfotograaf DelftBruidsfotograaf DelftBruidsfotograaf DelftBruidsfotograaf DelftBruidsfotograaf DelftBruidsfotograaf DelftBruidsfotograaf DelftBruidsfotograaf DelftBruidsfotograaf DelftBruidsfotograaf Delft

Comments

comments

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

CONTACT

Benieuwd naar meer mogelijkheden of een fotoreportage boeken? Leuk!
Stuur een mailtje of bel!

- © Er berust copyright op alle foto’s en tekst van deze website. Don’t copy! -
De Privacy Verklaring vind je hier: