Menu

Bruidsfotograaf Utrecht – bruiloft Ricky&Kelly

Bruidsfotograaf Utrecht

Wendy,
WAUW WAUW WAUW… 
Dit is precies waarom ik JOU achter de lens wilde tijdens onze bruiloft. Had ik al gezegd: WAUW? 😉
Dankjewel!

Eén van de mooiste, warme en bloos-op-het-gezicht-veroorzakende- reacties die je mag krijgen op een preview. Benieuwd?

Bruidsfotograaf Utrecht


27 juli was het zover! De ingrediënten van deze dag waren liefde, oprechtheid, tranen (maar nog véel meer gelach), een vette en zéer veel geluid makende trouwauto, een tent, de hippe trouwambtenaar en Brace. Ja, de Voice-of-Holland-Brace.
Ricky trouwde zijn Kelly en ik was erbij! Genieten jullie mee met de foto’s van hun prachtige dag?

Ricky ken ik al een hele tijd uit ‘het vak’, hij is namelijk jaren DJ geweest. Wilde je zeker zijn dat je een knallend bruiloftsfeest gaf, dan boekte je het bureau waar Ricky voor draaide. Hij kende dan ook mijn werk en zoals hij mij later vertelde, heeft hij altijd gezegd; als ik trouw wil ik dat Wendy de foto’s komt maken.
Wat. Een. Eer.
Maar echt hoor, wát een eer.
En wat was het dus mega superleuk om hierbij te mogen zijn en voor Ricky en zijn prachtige bruid de fotografie te mogen verzorgen!

De dag begon in hotel van der Valk in Nieuwerkerk, waar Ricky en Kelly zich los van elkaar aan zouden kleden. Ik maakte de eerste foto’s van (een flink zenuwachtige) Ricky en ging toen snel naar de bruidssuite waar Kelly al in de visagie-stoel zat bij Quirina van Looks by Q.
Het was een drukte van jewelste in de bruidssuite die omgetoverd was tot dames-aankleed-kamer!
Eenmaal in de (zeg nou zelf – fántástische-) bruidsjurk gehesen, was het tijd voor Kelly om haar bruidegom te gaan verlossen van zijn zenuwen en was er een supermooie first-look in de tuin van het hotel.
We maakten hier nog even een mooie eerste foto van het prachtige stel, ik liggend op de grond, zoals velen jullie mij wel kennen 😀 en toen was het toch echt tijd om aan de grote dag te beginnen!

Wat leuk om soms eens een ‘behind-the-scenes-foto te ontvangen! En hebben jullie gezien hoe bizar goed ik match met de kleur van het pak van de groom? Daar hebben we ’s ochtends wel even smakelijk om moeten lachen natuurlijk!In een té vette oude Pontiac reden Ricky en Kelly vervolgens naar de plek waar alles zou gaan gebeuren, trouwlocatie De Viersprong in ’s Gravenzande.
Het was de week van de hittegolf, de dag ervoor schoot ik nog een bruiloft met 38 graden, deze dag was er echter regen voorspeld in de middag, dus werd er getrouwd onder de grote tent in de tuin van de Viersprong.

De hippe trouwambtenaar zorgde voor een bulderende ceremonie (van de lach), waarbij geloof ik niémand- inclusief ikzelf- het droog hield (van emotie).

Erna knalden we een fles open met een zwaard, sneden we de taart aan, gaven we knuffels en omhelzingen, was er wederom tijd voor een lach en traan en was het feest geopend. Want; aan in een rij staan om gefeliciteerd te worden of groepsfoto’s deden we niet. Het moest een relaxte, losse, gezellige dag worden, waarbij iedereen moest genieten. Van elkaar, van de hapjes en de drankjes en van de liefde. En, dié was er!

Na al die jaren bruidsfotograaf-zijn, zit ik nog steeds niet op schrijven zoals jullie zien, dus laat ik het voor nu even bij de foto’s hieronder. Die zeggen namelijk zó-veel-meer!
Geniet mee met de grote dag van Ricky en Kelly en laat me weten wat je ervan vindt! Vind ik leuk! Je kan me een mailtje sturen op info@wendyvanbree-fotografie.nl of onder de foto’s een reactie achter laten!

In het portfolio vind je nog veel meer toffe bruidsfoto’s! En.. op www.bruidsboek.nl vind je echt álle info over mijn bruidsfotografie! Inclusief een uitgebreid portfolio en een hele grote blog!

Liefs! Wendy

Bruidsfotograaf UtrechtBruidsfotograaf UtrechtBruidsfotograaf UtrechtBruidsfotograaf UtrechtBruidsfotograaf UtrechtBruidsfotograaf UtrechtBruidsfotograaf UtrechtBruidsfotograaf Utrecht

 

Comments

comments

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

CONTACT

Benieuwd naar meer mogelijkheden of een fotoreportage boeken? Leuk!
Stuur een mailtje of bel!

- © Er berust copyright op alle foto’s en tekst van deze website. Don’t copy! -
De Privacy Verklaring vind je hier: