Menu

Zakelijke portretfoto Utrecht e.o.

Zakelijke portretfoto Utrecht

Zakelijke portretfoto Utrecht – voor wie op zoek is naar een professioneel fotograaf voor een zakelijk portret in de regio Utrecht of daarbuiten is bij Wendy van Bree Fotografie aan het goede adres. Ik reis door het hele land om grote en kleine bedrijven te voorzien van mooie professionele en frisse portretfoto’s.
De zakelijke portretfoto’s kunnen worden gebruikt voor websites, LinkedIn, social media en CV’s, maar uiteraard ook voor in de media, nieuwsbrieven, kranten of magazines.

Voor een zakelijk portret zijn er vele mogelijkheden, ik maak portretreportages op maat!
Heldere afspraken, snel en persoonlijk contact en goede foto’s. Voor de zakelijke portretfoto’s kom ik altijd op locatie, dit kan zowel een buiten locatie zijn als bij u op kantoor. Vrijwel iedere locatie is geschikt.

Eenmaal op locatie kiezen we de beste plek, dit kan bijna overal zijn. De portretfoto’s zijn fris, helder en professioneel.
99% van de zakelijke portretfoto’s zijn gemaakt met bestaand daglicht. Geen grote fotostudio-setting, maar ongedwongen en vrij, alleen zo krijgen we het meest representatieve en ontspannen resultaat! Wanneer nodig licht ik de ruimte of de personen nog wat uit, waarbij ik dan gebruik maak van een kleine lamp-setting.
Foto’s met een witte achtergrond behoren eventueel ook tot de mogelijkheid, maar steeds vaker wordt er gekozen voor een frisse locatie als achtergrond. Minder statisch en veel persoonlijker! De voorbeelden hiervan welke in het portfolio kunnen worden bekeken zijn hiervan het bewijs!

Inmiddels zijn medewerkers van vele grote en kleine bedrijven al op de foto gezet! Of het nu om een zakelijk portet van 1 eigenaar of medewerker gaat of om portretfoto’s van het hele bedrijf, alles is mogelijk!

Bekijk hieronder een aantal voorbeelden van zakelijke portretfoto’s, of bekijk het portfolio. Wil je gelijk contact opnemen voor meer informatie of om een afspraak te maken, stuur dan een mailtje naar info@wendyvanbree-fotografie.nl!

Zakelijke portretfoto UtrechtZakelijke portretfoto UtrechtZakelijke portretfoto UtrechtZakelijke portretfoto UtrechtZakelijke portretfoto UtrechtZakelijke portretfoto Utrecht

Zakelijke portretfoto Utrecht

zakelijke portretfoto Utrecht

Zakelijke portretfoto Utrecht

Comments

comments

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

CONTACT

Benieuwd naar meer mogelijkheden of een fotoreportage boeken? Leuk!
Stuur een mailtje of bel!

- © Er berust copyright op alle foto’s en tekst van deze website. Don’t copy! -
De Privacy Verklaring vind je hier: