Menu

Familiefoto Amsterdam

Familiefoto Amsterdam

Familiefoto Amsterdam – Oh oh, het was weer feest! We mochten Amsterdam weer in voor een enorm leuke en gezellige familie fotoshoot en ik kón niet anders als deze foto’s met jullie delen!

De ‘Amsterdam familieshoot’ zoals ik deze tegenwoordig noem, is super populair sinds ik de eerste hiervan met jullie deelde op deze blogpagina. Ik mag regelmatig Amsterdam in voor de leuke Lifestyle shoots en ook deze keer weer maakten we een combinatie van binnen- en buitenfoto’s.

Donald belde mij een tijdje terug op toen ik net heerlijk met hondlief Beer in onze geliefde Maarnse bossen waar ons huis in ligt wandelde. Hij wilde zijn gezin graag een leuke fotoshoots cadeau geven en had de verschillende blogs van mijn Amsterdam shoots gezien. Zoiets wilden zij nou ook graag!
En zo gezegd zo gedaan, een paar weken later parkeerde ik mijn auto in de parkeergarage onder het huis van Donald en zijn gezin. En wat een leuke mensen had ik weer voor mijn lens!

Zoals iedereen inmiddels wel van mij gewend is, hebben we niet veel geposeerd voor deze familieshoot. Een paar echte familiefoto’s buiten hebben we wel gemaakt, maar het is toch veel leuker om jezelf terug te zien zoals je bent terwijl je iets doet wat zo ‘normaal’ is?
Dit gezin wandelt graag met elkaar langs de Amstel, en natuurlijk met de hond erbij. Dus dát deden we. Gewoon dat fijne ommetje vlakbij hun huis… en ik was erbij! Het kopje thee weer lekker warm binnen, even met de hond op de bank, even bijkletsen aan tafel. Gewoon de dagelijkse dingen, en eigenlijk; noem ze maar eens gewoon. Ik vind het rijkdom!
En heel eerlijk, ik vond het eigenlijk gewoon een eer om hier even van mee te mogen genieten.

Lieve Donald en familie, lieve knappe meiden en superleuke hond, bedankt voor jullie warmte en gastvrijheid en de enorme gezelligheid tijdens deze toffe familieshoot!

Hou jij ook zo van Amsterdam? Of wil je ook gewoon gelijk zo’n familie fotoshoot boeken? Let me know!! Dit kan onderaan deze pagina met een reactie, of je kan natuurlijk ook direct contact met me opnemen en een mailtje sturen!

 

Familiefoto AmsterdamFamiliefoto AmsterdamFamiliefoto AmsterdamFamiliefoto Amsterdam

Comments

comments

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

CONTACT

Benieuwd naar meer mogelijkheden of een fotoreportage boeken? Leuk!
Stuur een mailtje of bel!

- © Er berust copyright op alle foto’s en tekst van deze website. Don’t copy! -
De Privacy Verklaring vind je hier: