Menu

Congres fotograaf

congres fotograaf

Op zoek naar een goede ervaren congres fotograaf? Een fotograaf voor sterke beelden van uw conferentie, seminar, symposium, congres of ander corporate event? Een fotograaf die het béste van uw congres of event laat zien?
Ik heb jarenlange ervaring met het fotograferen van zakelijke evenementen en maak van ieder evenement een sfeervolle foto reportage. De foto’s zijn journalistiek, sterk en indien gewenst razendsnel geleverd.

Juist nu
Gekke tijd wellicht om een blog te schrijven over congressen en zakelijke bijeenkomsten. Want… die zijn er nu bijna niet natuurlijk! Mijn agenda werd halverwege maart door meerdere telefoontjes en mailtjes in een paar dagen tijd hélemaal schoon geveegd. Niets ging meer door. Geen symposium, geen optreden, geen cheque uitreikingen van de Vriendenloterij. Niets.
En ook nu nog worden veel van de evenementen die ik doorgaans vaak fotografeer nog steeds niet georganiseerd. En dat vind ik jammer! Juist nu kan ik zoveel voor jullie als bedrijf betekenen.

Maar, we zitten óok weer in een tijd waarin we langzaam wat meer samenkomen, op gepaste afstand natuurlijk. Evenement locaties als Hal4 aan de Maas in Rotterdam hebben zich bijvoorbeeld klaar gemaakt om locatie te bieden aan 1,5 meter bijeenkomsten! Goed nieuws, want waar er mensen samen komen, zijn goede foto’s belangrijk.
Ik vond het dus wel een mooie gelegenheid voor een blog over de fotografie op zakelijke evenementen!

Journalistiek
Een goede congres fotograaf is een veelzijdig fotograaf. Je hebt een zekere ‘helicopter view’ nodig en moet overal op het juiste moment op de goede plek zijn. Voor fotografie bij een corporate of zakelijk event heb ik een journalistieke aanpak. Ik leg vast wat er gebeurd, op een waarheidsgetrouwe manier. Ik maak een combinatie van overzichtsfoto’s, close-ups, sfeerbeelden en indien gewenst detail opnames.

Ik ben ‘opvallend onopvallend’ aanwezig om zo geen stoorzender te zijn. Hierdoor is bijna ‘geruisloos’ sprekers en deelnemers vastleggen om zo de échte beelden te kunnen maken ook een belangrijke werkwijze waar ik voor veel bedrijven bekend om sta.

Ervaring
Het mooie van dit vak is dat je op ontzettend veel verschillende plekken komt. Ik heb voor tal van grote en kleine bedrijven congressen en events mogen vastleggen. Opdrachtgevers zijn zeer divers, zoals bijvoorbeeld Philips, Prinses Beatrix Spierfonds, Axians, Hogeschool Rotterdam en de Koninklijke Vereniging van Marineofficieren | KVMO.
In 2007 fotografeerde ik mijn eerste evenementen. Door mijn jarenlange ervaring is fotograferen bij matige of slechte lichtomstandigheden dus uiteraard ook geen probleem.

Snelle levering
Ik lever foto’s voor nieuwsberichten en nieuwsbrieven, brochures, jaarverslagen, personeels- en bedrijfsbladen, kranten, magazines en websites. Ik ben breed inzetbaar en flexibel, ook in de agenda. Morgen een congres fotograaf nodig? Vaak is dit geen probleem!
Van tevoren bespreken we de eventuele wensen en het programma. Foto’s direct hetzelfde moment nog nodig voor een social media bericht of persbericht? Ook dat is geen probleem, de foto’s kunnen bewerkt en al op locatie opgeleverd worden!

Voor meer informatie of direct een datum boeken? Stuur een mailtje!
Op de pagina’s over evenement fotografie en bedrijfsfotografie vind je veel info over de werkwijze en vele voorbeelden!

Hieronder vind je een mooie samenvatting in beeld waarin je kunt zien wat ik voor jullie als congres fotograaf kan betekenen!

 

congres fotograaf

congres fotograaf

congres fotograafcongres fotograafcongres fotograafcongres fotograafcongres fotograafcongres fotograaf

congres fotograafcongres fotograaf

Comments

comments

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

CONTACT

Benieuwd naar meer mogelijkheden of een fotoreportage boeken? Leuk!
Stuur een mailtje of bel!

- © Er berust copyright op alle foto’s en tekst van deze website. Don’t copy! -
De Privacy Verklaring vind je hier: