Menu

Kinder fotoshoot

Kinder fotoshoot

Ik heb inmiddels al twee andere blogs geschreven over dit leuke stel, maar deze toffe kinder fotoshoot kón gewoon niet missen op de blog! Geniet mee met de Lifestyle foto’s van Saar!

Evelien is de zus van een bruidegom wiens bruiloft ik jaren terug mocht fotograferen. Dit bruidspaar boekte mij vervolgens nog een aantal keer voor foto’s van hun gezinnetje en zo wilde ook Evelien graag een toffe Lifestyle shoot laten maken. Dochterlief Saar was net 5 maanden oud, een ontzettend leuke leeftijd om een fotoreportage van te laten maken. Newbornfoto’s zijn natuurlijk ook fantastisch, dat zijn oprecht hele mooie herinneringen aan een tijd die echt voorbij vliegt, maar met 5 maanden oud heb je natuurlijk alweer een heel ‘mensje’ op de foto’s!

En wat voor eentje! Het bekkie! Ik heb nog geprobeerd te onderhandelen, één van mijn Nikon D5’s voor Saar, maar helaas, ze trapten er niet in…. :))

Lifestyle
Wat een Lifestyle kinder fotoshoot nou een Lifestyle kinder fotoshoot maakt, vind ik zelf in deze foto reportage ontzettend goed naar voren komen. Foto’s van échte momenten, niet in de studio maar lekker bij jullie thuis. Dáar waar de herinneringen gemaakt worden!
En zoals ik ook op de pagina over deze kidsshoots schrijf, kids mogen tijdens zo’n Lifestyle reportage lekker spelen, rennen, springen, lachen, mopperen of gewoon lief zijn. Net wat ze willen en precies zoals je ze kent!
Het rennen en springen lukte Saar met haar 5 maanden dan nog net niet, de échte momenten vangen absoluut wel!
Geniet je even mee met een selectie van de leukste foto’s die ik mocht maken? Na het succes van deze fotoshoot mocht ik zelfs nóg 2 keer langskomen, 1 keer voor de zwangerschapsshoot van spruit 2 Mees en hierna voor zijn newbornshoot. Beide ook op de blog, want de foto’s zijn te leuk om niet te delen!

Informatie
Wil je wat meer info over zo’n kinder fotoshoot of nog veel meer voorbeelden zien? Kijk dan in het portfolio! Van Lifestyle newbornshoots heb ik een apart portfolio, daar staan misschien nog wel véel meer van dit soort toffe foto’s bij jullie thuis in!

Ook kan je natuurlijk een mailtje sturen als je wilt weten hoe alles werkt of als je gelijk een afspraak wilt inplannen! Ik kom super graag naar jullie toe!

 

Kinder fotoshootKinder fotoshootKinder fotoshootKinder fotoshootKinder fotoshootKinder fotoshootKinder fotoshootKinder fotoshootKinder fotoshoot

Comments

comments

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

CONTACT

Benieuwd naar meer mogelijkheden of een fotoreportage boeken? Leuk!
Stuur een mailtje of bel!

- © Er berust copyright op alle foto’s en tekst van deze website. Don’t copy! -
De Privacy Verklaring vind je hier: