Menu

Coronaproof groepsfoto, het kan!

Een coronaproof groepsfoto, het kan! Met afstand de tofste groepsfoto in deze tijden vind je hier!

coronaproof groepsfoto

Omdenken, soms moet dit. Ik denk dat we wel kunnen stellen dat de afgelopen maanden een tijd zijn geweest waarin we wel moésten omdenken. Bedrijven en branches werden creatief om toch te kunnen kijken wat er wél mogelijk was en kon.
De fotografie branche heeft ook een harde klap gekregen. Daar gaan we het nu niet over hebben, we gaan het hebben over wat er wél kan!

Het kan!
Want een groepsfoto maken in deze tijd onmogelijk? Je zou het denken, want hoe leuk is het nou om een groepsfoto van je team te laten maken op 1,5 meter afstand? Wellicht helemaal niet zo’n probleem als je een team van 3 of 4 bent, dan kan je nog best met genoeg afstand iets verzinnen om geen enorme gaten in je beeld te hebben. Maar met meerdere mensen bij elkaar komen voor een groepsportret wordt toch gewoon onmogelijk.

En dus denken we om! Want goede groepsfoto’s en portretten zijn toch alsnog essentieel, vooral in de tijden waarin je je bedrijf goed naar voren wilt brengen. En dat kan dus gewoon! We hebben een enorm leuke manier bedacht om een coronaproof groepsfoto toch mogelijk te maken.

Met afstand de leukste groepsfoto
Ik kom naar jullie toe op kantoor, huis of andere geschikte locatie. We fotograferen ieder persoon apart. Dit doen we met een studiosetting, tegen een witte of gekleurde studioachtergrond. Deze achtergrond kan in iédere gewenste kleur meegenomen worden, zwart, of wit zijn vaak mooi en neutraal, maar het kan bijvoorbeeld ook in de exacte kleurstelling van het bedrijf, zoals het LELY rood hieronder in de voorbeelden. De achtergrond wordt dan gedrukt in de exact gewenste kleurcode.

Nadat we iedereen los van elkaar gefotografeerd hebben, maken we hier uiteindelijk een groepsfoto van in de beeldbewerking. En hierbij kunnen we dus ook iedere gewenste groep bij elkaar krijgen! Een groepsfoto van iedereen, losse team foto’s, alles kan. En natuurlijk, de losse portretfoto’s van iedereen ontvangen jullie ook, zodat ook iedereen een eigen, nieuwe profielfoto heeft.

Op meerdere momenten of dagen/dagdelen aanwezig zijn op kantoor zodat ook iedereen op de foto kan? In een tijd waarin de meeste mensen weer thuis werken is dit uiteraard ook dat geen probleem!

De voorbeeld foto’s hieronder zeggen meer dan woorden, kijk zelf naar het eindresultaat hieronder.
Iedere groepsfoto op deze pagina is gemaakt van losse portretfoto’s!

 

Dankzij de foto van Wendy is het ons in een corona tijd toch gelukt om dicht bij elkaar te blijven“.
– Utrechts Landschap

 

coronaproof groepsfoto

coronaproof groepsfotocoronaproof groepsfotocoronaproof groepsfotocoronaproof groepsfotocoronaproof groepsfotocoronaproof groepsfotocoronaproof groepsfoto

 

Comments

comments

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

CONTACT

Benieuwd naar meer mogelijkheden of een fotoreportage boeken? Leuk!
Stuur een mailtje of bel!

- © Er berust copyright op alle foto’s en tekst van deze website. Don’t copy! -
De Privacy Verklaring vind je hier: