Menu

Newbornshoot Alphen aan den Rijn

Newbornshoot Alphen aan den Rijn

Newbornshoot Alphen aan den Rijn
In de wolken. Echt In-De-Wolken met hoofdletters ben ik. Dat was ik al toen ik newborn meisje Isabelle voor het eerst zag, maar ook iedere keer dat ik de foto’s weer op mijn scherm voorbij zie komen.
Reden genoeg dus om deze wolk van een baby een mooie plek op deze blog te geven.
Genieten jullie mee?

Lifestyle
Zoals jullie inmiddels wel weten, fotografeer ik newbornshoots altijd op de ‘Lifestyle’ manier. Geen foto’s van newborn baby’s in pakjes, opgevouwen in bloempotten, maar échte foto’s van échte momenten.
De momenten zoals jullie ze hebben en later zullen herinneren. Knuffelen op de bank, voeden, je handen wassen zoals in deze tijd veel gebeurt ;)), alle huiselijke bezigheden leg ik vast.
Zo ook bij dit leuke stel uit Alphen aan den Rijn!

Gwen en Martin ken ik al een hele poos en zijn inmiddels lieve vrienden geworden. Gwen ken ik zelfs al een jaar of 12 en ik vond het dan ook echt een eer toen ik in 2016 werd gevraagd hun bruiloft te fotograferen.
Toen de eerste spruit Fabienne geboren werd, mocht ik ook weer langskomen voor een mooie Lifestyle newbornshoot! Ik vond hier nog leuke behind the scenes foto’s van, die ik even met jullie deel:

En nu is het gezin compleet met de komst van de héerlijke Isabelle. En zo gaaf, ik mocht ook deze keer weer bij ze langs voor de newbornfoto’s!
De foto’s zijn weer heerlijk spontaan en echt, precies waar ik zo enorm blij van word!

Reserveren
Oké, ik kan er wel over blijven schrijven, maar zal ik jullie gewoon laten mee genieten van de foto’s? Deze zeggen genoeg denk ik! Laat me ook vooral weten wat jullie ervan vinden, dat zou ik ontzettend leuk vinden! Dit kan bijvoorbeeld hier onder de foto’s op deze pagina!

En wil je een plekje voor een Lifestyle newbornshoot reserveren op basis van jullie uitgerekende datum? Dan kan je een mailtje sturen!
We reserveren dan alvast een plekje in de agenda en maken een definitieve afspraak zodra jullie kleintje geboren is!

De newbornshoots zijn uiteraard ‘corona-proof’ en veilig te doen!

Geniet mee met de foto’s!

 

Newbornshoot Alphen aan den RijnNewbornshoot Alphen aan den RijnNewbornshoot Alphen aan den RijnNewbornshoot Alphen aan den RijnNewbornshoot Alphen aan den RijnNewbornshoot Alphen aan den RijnNewbornshoot Alphen aan den Rijn

Comments

comments

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

CONTACT

Benieuwd naar meer mogelijkheden of een fotoreportage boeken? Leuk!
Stuur een mailtje of bel!

- © Er berust copyright op alle foto’s en tekst van deze website. Don’t copy! -
De Privacy Verklaring vind je hier: