Menu

Familiereportage Amsterdam

Familiereportage Amsterdam

Familiereportage Amsterdam – Het was weer feest! We mochten Amsterdam centrum weer in voor een enorm leuke en gezellige familie fotoshoot en ik kón niet anders als deze foto’s met jullie delen!

“1 juli zijn mijn ouders 25 jaar getrouwd. Wij (ik en mijn twee zusjes) willen daarom een foto geven van ons gezin. Mijn ouders zijn niet zo van de standaard foto’s, en ik zag jouw foto’s in hartje Amsterdam! Dit zou ik ook heel leuk vinden om te doen met zijn 5en. Is dit mogelijk? En wat zijn de kosten?”

Dit leuke mailtje kreeg ik in mijn inbox naar aanleiding van een aantal ‘Amsterdam-fotoshoots’ die ik eerder mocht maken. Zo ging ik met een leuk jong gezin op pad in de Negen Straatjes (bekijk hier de blog) en fietste ik met een ander heel leuk gezin door o.a. de Entrepotdok en doken we samen de kroeg in!  Die foto’s bekijk je hier!

Deze drie knappe zusjes wilden hun ouders verrassen met ook zo’n toffe familieshoot en zo geschiedde! In overleg kozen we het mooie Waterlooplein uit om te starten. De Magere brug is natuurlijk een pracht plaatje als je graag écht Amsterdam op de foto’s terug ziet.
Ik dook onder een hoop fietsen, werd meerdere malen bijna en minder bijna ondersteboven gefietst en we waaiden ook bijna weg. En dat is nou juist wat dit soort familiereportages zo tof maakt! Gezelligheid en echtheid. Dat moet!

 

Ach ja, zoals bij iedere blog post zeggen foto’s meer dan woorden, dus geniet mee van dit super toffe gezin met prachtige meiden! Bedankt weer voor het vertrouwen dames, het was een eer om voor jullie naar Amsterdam te komen!

Wil je ook zo’n gave familiereportage in Amsterdam boeken? Mail dan snel om een afspraak te maken! Check ook eens het familieshoot portfolio voor veel meer toffe familiefoto’s!

 

Familiereportage AmsterdamFamiliereportage AmsterdamFamiliereportage AmsterdamFamiliereportage AmsterdamFamiliereportage AmsterdamFamiliereportage AmsterdamFamiliereportage AmsterdamFamiliereportage Amsterdam

Comments

comments

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

CONTACT

Benieuwd naar meer mogelijkheden of een fotoreportage boeken? Leuk!
Stuur een mailtje of bel!

- © Er berust copyright op alle foto’s en tekst van deze website. Don’t copy! -
De Privacy Verklaring vind je hier: