Menu

Zakelijk portret Gouda

zakelijk portret gouda

Zakelijk portret Gouda – voor wie op zoek is naar een professioneel fotograaf voor een zakelijk portret in de regio Gouda of daarbuiten is bij Wendy van Bree Fotografie aan het goede adres. Ik reis door het hele land om grote en kleine bedrijven te voorzien van mooie professionele en frisse portretfoto’s.
De zakelijke portretfoto’s kunnen worden gebruikt voor websites, social media, LinkedIn en CV’s, maar uiteraard ook voor in de media, nieuwsbrieven, kranten of magazines.

Voor een zakelijk portret zijn er vele mogelijkheden, ik maak portretreportages op maat! Heldere afspraken, snel en persoonlijk contact en goede foto’s. Voor de reportage kom ik altijd op locatie, dit kan zowel een buiten locatie zijn als bij u op kantoor. Vrijwel iedere locatie is geschikt.

Eenmaal op locatie kies ik de beste plek, dit kan overal. De portretfoto’s zijn fris, helder en professioneel. 99% van de zakelijke portretfoto’s zijn gemaakt met bestaand daglicht. Geen grote fotostudio-setting, maar ongedwongen en vrij, alleen zo krijgen we het meest representatieve en ontspannen resultaat! Wanneer nodig licht ik de ruimte nog wat uit, waarbij ik dan gebruik maak van een kleine lamp-setting.
Foto’s met een witte achtergrond behoren eventueel ook tot de mogelijkheid, maar steeds vaker wordt er gekozen voor een frisse locatie als achtergrond. Minder statisch en veel persoonlijker! De voorbeelden hiervan welke in het portfolio kunnen worden bekeken zijn hiervan het bewijs!

Inmiddels zijn medewerkers van vele grote en kleine bedrijven al op de foto gezet! Of het nu om een zakelijk portet van 1 eigenaar of medewerker gaat of om portretfoto’s van het hele bedrijf, alles is mogelijk!
Ik heb voor o.a. het toffe bedrijf Macaw meerdere malen hun werknemers op de foto mogen zetten, voor Philips mag ik regelmatig op pad en ook de werknemers bij LELY gaan vaak op de foto bij mij!

Bekijk hieronder een aantal voorbeelden van zakelijke portretfoto’s, of bekijk het portfolio. Wil je gelijk contact opnemen voor meer informatie of om een afspraak te maken, stuur dan een mailtje naar info@wendyvanbree-fotografie.nl!

Zakelijk portret GoudaZakelijk portret Gouda

Zakelijk portret GoudaZakelijk portret Gouda

Comments

comments

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

CONTACT

Benieuwd naar meer mogelijkheden of een fotoreportage boeken? Leuk!
Stuur een mailtje of bel!

- © Er berust copyright op alle foto’s en tekst van deze website. Don’t copy! -
De Privacy Verklaring vind je hier: