Menu

Persfotograaf Utrecht

persofotograaf

Persfotograaf Utrecht – de ervaren persfotograaf in de regio Utrecht en daarbuiten is Wendy van Bree Fotografie uit Maarn.
Na het maken van honderden persfoto’s in binnen- en buitenland is Wendy van Bree een veelgevraagd persfotograaf.

Of het nu gaat om sport gebeurtenissen, politieke persmomenten, (prijs)uitreikingen, openingen, beroemdheden, evenementen of andere publicitaire acties, Wendy van Bree maakt heldere, pakkende beelden. Beelden die het verhaal in één oogopslag vertellen. Want dit is wat een persfoto een goéde persfoto maakt.

Landelijk
Voor persfotografie reist Wendy door het hele land. Het doel is om iedere opdracht sterke beelden te maken, zo sterk dat ze in één oogopslag het verhaal vertellen. Een goede nieuwsfoto moet op zichzelf kunnen staan. Het is vaak één moment, die je zo waarheidsgetrouw mogelijk moet ‘vangen’. Je wilt het verhaal van het nieuwsmoment in één foto kunnen laten zien. Hierdoor worden het echt foto’s met een verhaal.

Ervaring
Persfotografie verzorgt Wendy van Bree Fotografie in opdracht van persbureaus, reclame- en marketingbureaus of grote en kleine bedrijven. Zo maakt ze de persfoto’s van de uitreikingen van de Vriendenloterij, Bank Giro Loterij en Nationale Postcode Loterij en heeft ze o.a. persfoto’s voor PostNL, NL-Alert, het International Court of Justice, PHILIPS, de royals in Lech, Edukans, de EK shorttrack en  vele andere bedrijven en persmomenten gemaakt.
Iedere foto is uniek, pakkend, fris en helder. De beelden kunnen worden gebruikt voor verschillende soorten nieuwsberichten; bij nieuws items in kranten of online of in magazines en tijdschriften.

Razendsnelle oplevering
Snelheid van het leveren van persfoto’s is vaak heel belangrijk. Bij iedere opdracht is het direct opleveren van de beelden dan ook geen enkel probleem.

Meer informatie ontvangen of direct boeken? Stuur een mailtje op info@wendyvanbree-fotografie.nl

Persfotograaf Utrecht

Persfotograaf Utrecht

Persfotograaf Utrecht

Persfotograaf Utrecht

Persfotograaf Utrecht

Ek shorttrack

Persfotograaf Utrecht

Persfotograaf Utrecht

 

Comments

comments

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

CONTACT

Benieuwd naar meer mogelijkheden of een fotoreportage boeken? Leuk!
Stuur een mailtje of bel!

- © Er berust copyright op alle foto’s en tekst van deze website. Don’t copy! -
De Privacy Verklaring vind je hier: