Menu

Lifestyle newbornshoot

Lifestyle newbornshoot

Kleine Mees
O, o, o, het was weer zo ver! Ik mocht weer foto’s maken bij dit leuke stel! Na de babyshoot van hun eerste spruit (check ‘m hier op de blog!), zwangerschapsshoot (ook die staat op de blog!), was het nu tijd voor hun Lifestyle newbornshoot! Genieten jullie mee met de foto’s?

Op 14 april werd de mooie kleine Mees geboren. De zwangerschapsfoto’s hadden we ook al lekker bij hen thuis gemaakt en ook voor de newbornshoot reed ik weer naar Pijnacker. Ik voel me inmiddels al een beetje de ‘familie-fotograaf’ hier, ik heb al veel reportages mogen maken binnen de familie van Evelien! Bruiloften, newbornshoots, familieshoots, ik vind het dan iedere keer een nóg grotere eer als ik weer gevraagd word om foto’s te komen maken!
We kennen elkaar inmiddels dus al een beetje, altijd fijn als je je op je gemakt wilt voelen tijdens een fotoreportage!

Lifestyle
Omdat ik newbornshoots altijd op de ‘Lifestyle’ manier fotografeer, krijg je gezellige, ‘echte’ foto’s terug. Foto’s van échte momenten, geen over geposeerde foto’s. Het huiltje, het lachje, het voeden en kijken hoe jullie kleintje slaapt, momenten die zo snel voorbij gaan en worden gekoesterd! En, het allerbelangrijkste, de foto’s zijn zo vele malen persoonlijker! Jullie eigen huis, jullie eigen spullen en jullie eigen bezigheden. Precies zoals jullie zijn!
Als je meer wilt weten over een Lifestyle newbornshoot, kan je even kijken op deze pagina! Hier vind je meer info over de werkwijze en een uitgebreid portfolio met heel veel voorbeelden!

Eigenlijk hoef ik niets meer te zeggen over deze newbornshoot, de foto’s spreken wel voor zich! Hieronder vind je een kleine selectie van mijn favorieten!

Boeken
Wil je nou ook zulke gezellige Lifestyle foto’s hebben van jullie zwangerschap, newborn of gezin? Ik kom super graag naar jullie toe! Bekijk bijvoorbeeld ook eens het familiereportage portfolio!
En stuur me een mailtje voor meer info of om snel een datum in te plannen!

Lifestyle newbornshootLifestyle newbornshootLifestyle newbornshootLifestyle newbornshootLifestyle newbornshoot

Lifestyle newbornshoot

Comments

comments

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

CONTACT

Benieuwd naar meer mogelijkheden of een fotoreportage boeken? Leuk!
Stuur een mailtje of bel!

- © Er berust copyright op alle foto’s en tekst van deze website. Don’t copy! -
De Privacy Verklaring vind je hier: