Menu

Lifestyle zwangerschapsshoot

Lifestyle zwangerschapsshoot
Dikke joepie want ik mocht weer langskomen bij deze leukerds!
7 jaar geleden alweer mocht ik de bruiloft van Michel&Marije vastleggen. En wat een feest was dat! Hierna werd ik nog eens terug gevraagd voor een newbornshoot, een gezellige family shoot in Gouda city en wederom een newbornshoot van de tweede (reminder aan mezelf om daar toch ook echt eens een mooie plek op de blog voor te reserveren, die foto’s waren echt te gek!).

Evelien is de zus van Michel en zag iedere keer zulke leuke foto’s voorbij komen dat ook zij mij vraagde langs te komen voor een kidsshoot van hun toen 5 maanden oude kleine meid.
Ze werden erg blij van deze foto’s (je kan ze hier checken op de blog!), dus toen Evelien zwanger was van de tweede kreeg ik weer de eer om langs te mogen komen voor de foto’s! Wat gaaf! En dit keer deden we niet alleen een newbornshoot (ook die kan je op de blog bekijken), ik ging ook bij ze langs voor de zwangerschapsshoot!

Lifestyle
Ook zwangerschapsshoots doe ik op de ‘Lifestyle’ manier. Geen grote strikken om de buik of zoete geposeerde foto’s, maar lekker thuis bij jullie! Op de bank, de kat en een kop koffie erbij, gewoon super ongedwongen en lekker relaxed.
De kleine meid die niet zo klein meer is was er natuurlijk ook bij en stal de show :)) Wat is het dan toch superleuk om een heel gezin vast te kunnen leggen inclusief de trotse grote zus! 

Hieronder vinden jullie een kleine selectie van de leukste foto’s van deze gezellige ongedwongen reportage van dit leuke stel!

Boeken
Wil je nou ook zulke gezellige Lifestyle foto’s hebben van jullie zwangerschap, gezin of newborn? Ik kom super graag naar jullie toe! Bekijk eens de portfolio’s van familieshoots of newbornshoots, hier vind je veel voorbeelden!
En stuur me een mailtje voor meer info of om snel een datum in te plannen!

 

Lifestyle zwangerschapsshootLifestyle zwangerschapsshoot

Lifestyle zwangerschapsshootLifestyle zwangerschapsshootLifestyle zwangerschapsshootLifestyle zwangerschapsshootLifestyle zwangerschapsshootLifestyle zwangerschapsshoot

Lifestyle zwangerschapsshoot

Comments

comments

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

CONTACT

Benieuwd naar meer mogelijkheden of een fotoreportage boeken? Leuk!
Stuur een mailtje of bel!

- © Er berust copyright op alle foto’s en tekst van deze website. Don’t copy! -
De Privacy Verklaring vind je hier: