Menu

Newbornshoot Utrecht

Newbornshoot Utrecht

Newbornshoot Utrecht – jippie ik mocht weer op pad met mijn camera’s om deze pasgeboren wolk Emma te fotograferen! Kijken jullie mee met de foto’s van hun newbornshoot?

Het is alweer 5 jaar geleden (!) dat Marlies en haar man bij mij terecht kwamen, ze wilden destijds een mooie familiefotoshoot laten maken. We maakten toen prachtige foto’s bij de Kralingse plas. Eind 2016 fotografeerde  ik de newbornshoot van inmiddels-grote-broer Olivier. En nu is dit leuke gezin alweer uitgebreid met wolk van een baby Emma en ik mocht wederom langskomen om ook van deze mooie dame foto’s te komen maken. Een eer, echt!

Ik bezocht de kersverse paps en mams bij hen thuis in hun leuke huis in Capelle aan den Ijssel en fotografeerde zoals bij iedere Lifestyle newbornshoot alle échte ‘dingen’. Want, een lifestyle newbornshoot is een niet-geposeerde fotoshoot, wat betekent dat ik foto’s maak van dingen zoals ze gaan, in de eigen omgeving. Geen ongemakkelijk lijkende, geposeerde foto’s met mutsjes en pakjes en in een onpersoonlijke fotostudio, maar lekker bij jullie thuis. Op de bank, op bed in de slaapkamer of in het babykamertje.  We fotograferen de ‘normale’ bezigheden die de kraamtijd zo typeren. Zo kun je later écht terugzien hoe het was en hopelijk weer helemaal dat speciale gevoel terugkrijgen. En omdat ik newbornshoots altijd op de Lifesytyle wijze fotografeer, hoeven de kleintjes ook niet perse diep te slapen. Dit was bij de foto’s van Olivier al zo leuk, en ook bij Emma was er weer genoeg vast te leggen!

Oké, ik kan er wel over blijven schrijven, maar zal ik jullie gewoon laten mee genieten van de foto’s? Deze zeggen genoeg denk ik!

Laten jullie me weten wat jullie ervan vinden, dat zou ik ontzettend leuk vinden! Dit kan bijvoorbeeld hier onder de foto’s op deze pagina!

Wil je een plekje voor een Lifestyle newbornshoot reserveren op basis van jullie uitgerekende datum? Dan kan je een mailtje sturen!
We reserveren dan alvast een plekje in de agenda en maken een definitieve afspraak zodra jullie kleintje geboren is!

Geniet mee!

newbornshoot utrechtnewbornshoot utrecht

Comments

comments

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

CONTACT

Benieuwd naar meer mogelijkheden of een fotoreportage boeken? Leuk!
Stuur een mailtje of bel!

- © Er berust copyright op alle foto’s en tekst van deze website. Don’t copy! -
De Privacy Verklaring vind je hier: