Menu

Bedrijfsfotografie Gouda

bedrijfsfotografie

Bedrijfsfotografie Gouda – Jullie bedrijf al werkend in beeld gebracht? Boardmembers meeting? Presentatie van de jaarcijfers? Een nieuwe website waarbij beeld belangrijk is? Wendy van Bree Fotografie is gespecialiseerd in professionele bedrijfsfotografie ten behoeve van websites, brochures of persmateriaal. Of dit nu gaat om fotoreportages van het werkproces op de werkvloer, journalistieke reportages van presentaties en meetings, foto’s om (nieuwe) branding te laten zien, of om professionele portretfoto’s van de werknemers, een bedrijfsreportage is bij Wendy van Bree altijd professioneel, helder en op maat.

Bedrijfsfotografie op de werkvloer
Goede beelden van jullie bedrijf zijn ontzettend belangrijk. Wat doen jullie? Wat maken of leveren jullie? En hoe doen jullie dat? Waar staat jullie bedrijf voor? Wat zijn jullie sterke punten en kracht?
De manier waarop jullie bedrijf naar buiten wordt gebracht, zegt veel over de onderneming. Met goede sfeerfoto’s kunnen we samen een perfect beeld maken welke het beste bij jullie bedrijf past.
Denk hierbij aan foto’s van het bedrijfsproces of ‘actie-foto’s’ op kantoor, maar ook complete sfeerverslagen van vergaderingen, breakouts, workshops of andere bijeenkomsten.
De afspraken zijn helder, de fotografie is strak en professioneel en de levertijd van de foto’s is snel. Ook nieuwsfoto’s van een bijeenkomst of  meeting zijn een mogelijkheid, de gemaakte foto’s kunnen ook ter plekke bewerkt en geleverd worden.

Opdrachtgevers
Vele grote en kleine bedrijven zijn jullie al voor gegaan en hebben een bedrijfsreportage op maat laten maken. Wendy van Bree fotografeert voor een aantal marketing- en reclame-bureaus en heeft een mooie lijst van opdrachtgevers ontwikkeld in de afgelopen jaren. Zo fotografeert ze voor o.a. Philips,  grote supermarktketens als Lidl en COOP, verzorgt ze wekelijks fotografie voor de Goede Doelen Loterijen (Bank Giro Loterij, Nationale Postcode Loterij en Vriendenloterij), of fotografeert ze bijeenkomsten en portretten voor de Hogeschool van Rotterdam. Ze fotografeert echter ook regelmatig bij kleinere (bijvoorbeeld startende) ondernemingen om deze van perfect uitziend beeldmateriaal voor bijvoorbeeld de website te voorzien. Op de bedrijfsfotografie pagina kan meer informatie én een uitgebreid portfolio gevonden worden.

Bedrijfsportretten
Goede bedrijfsportretten van de werknemers zijn veel waard! Het is heel waardevol om de professionals achter een bedrijf te laten zien en hiervoor zijn frisse professionele portretfoto’s een uitgelezen manier.
Zakelijke portretfoto’s kunnen worden gebruikt voor op websites, profielpagina’s, LinkedIn, op CV’s of in persberichten of nieuwsbrieven.
Het is mogelijk voor het hele bedrijf goede zakelijke portretfoto’s te verzorgen. Voor een portretshoot hoeft het personeel de deur niet uit, Wendy komt gewoon langs op kantoor! De meest geschikte plek wordt gekozen en indien nodig goed uitgelicht.
Op de portretfotografie pagina is een uitgebreid portfolio te vinden.

Opening van uw nieuwe kantoor? Bedrijfsborrel? Geen probleem! Kijk hiervoor eens op mijn pagina evenementfotografie. Ook persfotografie behoort tot de mogelijkheden!

bedrijfsfotografie gouda

bedrijfsfotografie goudabedrijfsfotografie gouda

 

Bedrijfsfotografie Gouda

 

Comments

comments

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

CONTACT

Benieuwd naar meer mogelijkheden of een fotoreportage boeken? Leuk!
Stuur een mailtje of bel!

- © Er berust copyright op alle foto’s en tekst van deze website. Don’t copy! -
De Privacy Verklaring vind je hier:

BACK TO TOP