Menu

Persfotograaf

persfotograaf

Persfotograaf – na het maken van honderden persfoto’s in binnen- en buitenland is het tijd hier eens een mooie plek op deze website aan te geven.

Voor goede alles-zeggende persfoto’s reis ik het hele land door. Het doel is om iedere opdracht sterke beelden te maken, zo sterk dat ze in één oogopslag het verhaal vertellen.
Een goede nieuwsfoto moet op zichzelf kunnen staan. Het is vaak één moment, die je zo waarheidsgetrouw mogelijk moet ‘vangen’. Je wilt het verhaal van het nieuwsmoment in één foto kunnen laten zien. Hierdoor worden het echt foto’s met een verhaal.

Persfotografie verzorg ik zowel voor grote en kleine bedrijven als voor magazines. Hierbij valt te denken aan fotografie bij uitreikingen, openingen, publicitaire acties, beroemdheden, evenementen of sportbijeenkomsten.
De persfoto’s kunnen worden gebruikt voor verschillende soorten nieuwsberichten; bij nieuws items in kranten of online of in magazines en tijdschriften.

Ervaringen
Uitreikingen fotografeer ik bijvoorbeeld regelmatig voor de Vriendenloterij, waarbij we dan mensen blij maken met een cheque, een auto of een andere prijs. Ik mocht dé Jamie Oliver vastleggen toen hij live voor mij (oké, en ook voor wat anderen) kookte en zijn boek presenteerde (ik schreef hier een toffe blogpost over).
Ik mocht dé jaarlijkse fotosessie van de royals in Lech fotograferen (koud!), voor de Rabobank fotografeerde ik op de EK shorttrack in Dordecht (leuk!).
In het Vredespaleis ben ik regelmatig te vinden voor de persfoto’s van het ICJ – het International Court of Justice. Ik fotografeerde daar bijvoorbeeld het bezoek van oud-generaal van de VN Ban Ki-moon, vele hoorzittingen en bezoeken van ministers.
Ook ben ik veel voor PostNL op pad wanneer zij campagne- of persfoto’s nodig hebben.
Foto’s van elektrische bakfietsen, zonnepanelen op het dak, de presentatie van jaarcijfers van Philips, vele keren de handdrukken van Prinses Beatrix-en en Maxima’s, knikjes van de Koning, ondertekeningen van belangrijke contracten, vele véle BN-ers, noem het op en ik heb het gefotografeerd. En dat vind ik een eer!

Snelle oplevering
Snelheid van het leveren van persfoto’s is vaak heel belangrijk. Zo zit ik regelmatig met mijn computer op straat, aan een klaptafeltje, in een zogenoemde ‘press-room’ of in de auto op schoot om maar zo snel mogelijk het beeld naar buiten te kunnen brengen.

En zoals bij persfoto’s juist zo belangrijk is; beelden zeggen meer dan woorden, dus kijk hieronder mee naar een kleine greep persfoto’s die ik in de afgelopen tijd heb gemaakt!

Snel meer informatie ontvangen of direct boeken? Stuur snel een mailtje op info@wendyvanbree-fotografie.nl!

persfotograaf

Persfotograaf

 

Persfotograaf

ajax

Persfotograaf

persfotograaf

Persfotograaf

Comments

comments

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

CONTACT

Benieuwd naar meer mogelijkheden of een fotoreportage boeken? Leuk!
Stuur een mailtje of bel!

- © Er berust copyright op alle foto’s en tekst van deze website. Don’t copy! -
De Privacy Verklaring vind je hier: