Menu

Boekpresentatie Jamie Oliver

boekpresentatie jamie oliver
Boekpresentatie Jamie Oliver – 12 november was hij in het land, dé Jamie Oliver. En ik was erbij!

Jamie Oliver kwam speciaal naar Nederland voor de boekpresentatie van ‘Jamie’s superfood voor elke dag’, zijn nieuwste boek. Waar anders dan in zijn eigen restaurant Fifteen in Amsterdam zou hij dat doen natuurlijk! Francesca van Francesca Kookt stuurde mij erheen om deze avond – én Jamie – op de foto te zetten!

Ik moet zeggen, ik heb al vele bekende mensen op de foto mogen zetten. Maar een Jamie Oliver? Dat is toch wel even iets anders! Jan Kooijman, eat your heart out! Move over! De naked chef stond voor mijn lens!

Aangekomen bij restaurant Fifteen (met een eigen parkeerplek voor mij gereserveerd woehoe), is het al lekker druk! Er zijn veel mensen uit het ‘culinaire wereldje’ voor de boekpresentatie gekomen, Robert Kranenborg, Heel Holland Bakt winnaar Menno de Koning, Heel Holland Bakt jurylid Janny van der Heijden, diverse kookboekenschrijvers en -schrijfsters én de pupillen van Jamie Oliver die werkzaam zijn in restaurant Fifteen.

Na een uitgebreid fotomoment, opent Bart van Olphen (van Fish Tales) de avond met een mooie speech. En dan is het moment daar, Jamie Oliver gaat live koken. Voor mij.
Oke, niet alléén voor mij, maar dat hou ik mezelf graag even voor. Je moet toch nog een beetje kunnen dromen toch! Ik heb sinds mijn binnenkomt mijn ogen niet afgehouden van het beste plekje, precies daar waar ik dacht dat het live cooking zou gaan gebeuren. Ik schiet erheen en ja, ik sta vooraan! In het midden! Ik mag dan tussen de paar fotografen die erbij mochten zijn zo’n beetje de enige vrouwelijke fotograaf zijn, maar dat weerhoudt mij er niet van de beste plek in te pikken. En als ik eenmaal sta ga ik ook niet meer weg! Punt!

Jamie maakt een overheerlijke skinny pasta carbonara, die uiteraard ook in zijn boek Jamie’s superfood te vinden is. Na deze fotoreportage heb ik de pasta al meerdere keren gemaakt en ik kan jullie vertellen, hij is fantastisch! Stiekem natuurlijk een klein beetje lekkerder door de herinnering dat Jamie de pasta helemaal voor mij alleen heeft staan koken (fotografen? videografen? ik heb ze niet gezien hoor! :))

Wát een leuke man, en wat een geweldige avond! Ik heb genoten! Besef me maar al te goed dat ik echt het vervelendste vak heb uitgekozen, want wie vindt het nou leuk om voor je werk Jamie Oliver op de foto te zetten? Jullie?

jamie's superfood voor elke dag

boekpresentatie jamie oliver

Boekpresentatie Jamie Oliver

Boekpresentatie Jamie OliverBoekpresentatie Jamie OliverBoekpresentatie Jamie OliverJamie Oliver live cookingBoekpresentatie Jamie Oliver

Boekpresentatie Jamie Oliver

Boekpresentatie Jamie Oliver

 

 

Comments

comments

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

CONTACT

Benieuwd naar meer mogelijkheden of een fotoreportage boeken? Leuk!
Stuur een mailtje of bel!

- © Er berust copyright op alle foto’s en tekst van deze website. Don’t copy! -
De Privacy Verklaring vind je hier: