Menu

Familie fotoshoot Amsterdam – lifestyle

Familie fotoshoot Amsterdam – lifestyle familieshoot – “WAUW Wendy, wat zijn ze prachtig geworden!!! Zou zo in een magazine passen, maar tegelijkertijd is het gewoon echt zoals we zijn, totaal niet gemaakt… Dit is echt heel bijzonder voor ons, ben er helemaal stil van. Maar wat wordt het moeilijk om te kiezen tussen al dit moois. Kan echt iedereen aanraden om een shoot bij jou te boeken! Wat een toffe herinnering voor het leven…” 
Toen ik o.a. bovenstaand als reactie kreeg op -alleen nog maar- de preview wist ik het helemaal zeker, deze fotoshoot is geslaagd!

Hartje Amsterdam
Een toffe locatie met een nog toffer gezin. Ik kon mijn geluk niet op bij deze Lifestyle familie fotoshoot in hartje Amsterdam! Wat was het geweldig! En wat hadden we een geluk met het weer! Wow! Genieten jullie mee met deze ‘o zo gewone maar o zo coole Amsterdam-foto’s’?

Anouk had mijn blog gezien over de fotoshoot actie en boekte er gelijk eentje! Of ik dan wel naar Amsterdam wilde komen. Nou, geen probleem, want ik hóu van Amsterdam! Toen de datum waarop we de familie fotoshoot hadden gepland naderde, begon het weer toch wel een beetje roet in het eten te gooien. De weersvoorspellingen waren niet al te best, dus we besloten de shoot te verplaatsen. Want, zeg nou zelf, een beetje ‘leuk’ weer doet wel een hele hoop voor de foto’s! En helemaal omdat we de foto’s allemaal buiten zouden gaan maken!

Vorige week was het dan eindelijk toch echt zover. Een paar dagen voor de grote dag bekeek ik alvast het weerbericht en ik zag alleen maar wolkjes. Wolkjes, wolkjes, wolkjes. Nee! Not again! Ik mailde Anouk: “gaan we het doen?” “Tuurlijk!”, mailde ze terug, want zij zag de wolkjes niet staan op háar weerbericht. Oke, we doen het gewoon! We hadden er allemaal ook zo’n zin in!

En alsof het weerbericht wat ik had gezien van een ander jaartal of een ander land was, was het meer dan práchtig weer! Zo warm! (ik was nog gekleed op het weerbericht wat ik had gezien dus zweette peentjes in mijn trui :)) Wat een mazzel!


Lifestyle

En zoals jullie inmiddels wel een beetje van mij gewend zijn, zijn we niet gaan poseren voor deze familie fotoshoot. Want het is toch veel leuker om jezelf terug te zien zoals je bent terwijl je iets doet wat zo lekker ‘normaal’ is? Dit gezin houdt er ontzettend van om samen langs de grachten in Amsterdam te slenteren, met de kids aan de hand of op de schouders. Dus dat deden we. Koffie drinken bij Van Harte in de Hartenstraat (wát een leuke tent!!) zoals ze ook zo vaak doen.. en ik was erbij. Ik vond het eigenlijk gewoon een eer om hier even van mee te mogen genieten.

En nu houd ik op met vertellen, de foto’s zeggen genoeg!

Hou jij ook zo van Amsterdam? Of wil je ook gewoon gelijk zo’n fotoshoot boeken? Let me know!! Dit kan onderaan deze pagina met een reactie (zou ik superleuk vinden!)

Je kan natuurlijk ook direct contact met me opnemen door een mailtje sturen naar info@wendyvanbree-fotografie.nl. Ik kijk uit naar je reactie!

familie fotoshoot amsterdamfamilie fotoshoot amsterdamfamilie fotoshoot amsterdamfamilie fotoshoot amsterdamfamilie fotoshoot amsterdamfamilie fotoshoot amsterdamfamilie fotoshoot amsterdamfamilie fotoshoot amsterdamfamilie fotoshoot amsterdamfamilie fotoshoot amsterdamfamilie fotoshoot amsterdamfamilie fotoshoot amsterdamfamilie fotoshoot amsterdamfamilie fotoshoot amsterdamfamilie fotoshoot amsterdamfamilie fotoshoot amsterdamfamilie fotoshoot amsterdamfamilie fotoshoot amsterdamfamilie fotoshoot amsterdam

Familie fotoshoot Amsterdamfamilie fotoshoot amsterdam

familie fotoshoot amsterdam

Familie fotoshoot Amsterdamfamilie fotoshoot amsterdam

Familie fotoshoot Amsterdam

 

Familie fotoshoot Amsterdam

Comments

comments

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

CONTACT

Benieuwd naar meer mogelijkheden of een fotoreportage boeken? Leuk!
Stuur een mailtje of bel!

- © Er berust copyright op alle foto’s en tekst van deze website. Don’t copy! -
De Privacy Verklaring vind je hier: