Menu

Fotoshoot Ibiza

fotoshoot ibiza
Fotoshoot Ibiza – ik was er weer, op ‘mijn’ prachtige eiland.. Ibiza! En pft..  wat hóu ik toch van Ibiza! De sfeer, de vibes, de style, de mooie plekken, de zon, yes, ik ben verliefd op Ibiza. En wat is er dan toch toffer dan het vliegtuig te pakken en dáár aan het werk te gaan!

En dat deed ik dus ook afgelopen zomer weer. De eerste keer in augustus, toen ik ook een geweldige fotoshoot had (waar ik déze leuke blogpost over schreef) en daarna nog een keer in september. Van één van deze fotoshoots had ik nog geen blog geschreven en aangezien de tickets voor dit seizoen nét geboekt zijn vond ik dat eens aardig tijd worden! Geniet je mee van deze geweldige fotoshoot op Ibiza?

IBIZA -CALL
Omdat ik weer eens aan het werk zou gaan op Ibiza (erg vervelend) postte ik afgelopen zomer weer een oproepje op mijn Facebook-page of er nog stellen of gezinnen waren die in die periode ook op Ibiza zouden zitten en een leuke fotoshoot wilden boeken. Michelle zag deze oproep en omdat ze mij en mijn werk kende van een bruiloft waar zij te gast was,  kreeg ik een leuk mailtje van haar dat zij en haar vriend die week ook op Ibiza zouden zitten en graag een fotoshoot wilden boeken. Leuk leuk! Michelle had haar vriend wel even moeten verzekeren dat het geen – en ik quote haar mail –  ‘Turkije-achtige-shoot’ zou worden, maar dat zou wel goed komen!

Eenmaal daar spraken we af bij één van de mooiste plekjes van Ibiza, het magische Es Vedra. Door de extreem hoge concentraties van metalen en mineralen die het rotseiland Es Vedra bevat, creëert het eiland een sterk magnetisch veld. Dit resulteert in ‘3e meest magnetische plek’ op de aarde. Het veld kan kompassen in de omgeving verstoren zou ook van invloed kunnen zijn op meer gevoelige personen. Een perfecte plek dus voor een ‘magische’ fotoshoot!

We kozen er weer voor om de reportage tijdens de zogenoemde ‘golden hour’ te doen, net voor zonsondergang. Niet alleen de locatie was dus magisch, ook het licht kon niet mooier. En het zat mee, wát was het prachtig licht en prachtig weer!

Over de foto’s hoef ik eigenlijk niet veel meer te schrijven, ze spreken voor zich! Het enige wat er nog bij vermeld kan worden is dat ik binnenkort weer terug ga naar Ibiza!

Net als afgelopen zomer ben ik ook dit jaar weer op Ibiza te vinden en ik heb nog plek voor 2 (!) fotoshoots! Er is plek tussen 4 en 9 mei 2017!
Leuk met je Lief, je gezin, je vriendinnen of gewoon alleen! Ik weet de mooiste plekjes op het eiland en neem je dan ook graag mee!

Stuur me een mailtje op info@wendyvanbree-fotografie.nl voor meer info en om gauw die laatste plekjes te reserveren!

En….. ben of ken je een verliefd stel dat gaat trouwen op het eiland, ben ik ook beschikbaar (op deze data maar ook andere dagen) om deze te gekke gebeurtenis vast te leggen!! Mijn ‘trouw-website’ is www.bruidsboek.nl

Trouwens… ben je op andere data op Ibiza en wil je toch graag een te gekke Ibiza fotoshoot laten maken? Stuur me ook dan gewoon een mailtje, ik zal namelijk meerdere keren fotoshoots gaan plannen op basis van aanvragen! Ik kijk uit naar je berichtje!

fotoshoot ibizafotoshoot ibizaloveshoot ibizafotoshoot ibizaloveshoot ibizafotoshoot ibizaloveshoot ibizaloveshoot ibizafotoshoot ibizafotoshoot ibizaloveshoot ibiza
Fotoshoot Ibiza

Comments

comments

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

CONTACT

Benieuwd naar meer mogelijkheden of een fotoreportage boeken? Leuk!
Stuur een mailtje of bel!

- © Er berust copyright op alle foto’s en tekst van deze website. Don’t copy! -
De Privacy Verklaring vind je hier: